Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La il•luminació de Nadal i de les Festes de Santa Llúcia de Caldes: una aposta per la singularitat, la tradició i el retorn al comerç de la Vila
La il•luminació d´aquestes festes dóna relleu als elements singulars naturals i arquitectònics de Caldes i obre les portes a la participació dels ciutadans, promocionant també els establiments de la Vila

Llums Nadal

Llums NadalAquest 2019,  juntament amb l'encesa de l'arbre de Nadal, l’àrea de Via Pública ha posat en marxa un enllumenat que posa l’accent en els elements emblemàtics naturals, com són els diferents grups d’arbres que caracteritzen la nostra vila, així com també els diferents punts arquitectònics que distingeixen la població de Caldes i la fan singular.

Llums NadalD’aquesta manera, s’han il•luminat els plataners de la Riera, diferents grups d’arbres de Caldes com l’olivera i el garrofer de l’estació de tren, el grup de palmenres del poliesportiu, del passeig dels Anglesos, algunes moreres de la plaça Sant Antoni, del carrer de la Mercé o per exemple, l’avet del cementiri.

També han quedat sota la llum daurada alguns punts emblemàtics de la vila, com és el safareig, la Biblioteca Can Milans, l’esglèsia del Carme, el campanar o la pèrgola del parc Joan Maragall. “És una manera de recordar la il•luminació tradicional de dècades enrera, quan els protagonistes només eren els plataners de la Riera i de donar més identitat a la decoració nadalenca, realçant aquells aspectes que ens distingeixen”, ha explicat l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou.

“Aquesta proposta es complementa amb el procés participatiu que suposa el concurs de balcons de Nadal”, ha explicat Pou. “Volem que ciutadans i establiments s’engresquin en la nostra decoració nadalenca fent que sigui de tots, i amb sis premis que repercutiran directament en els comerços de la vila”.

Es tracta doncs, d’un projecte global que té com a objectiu donar sentit a la tradició de la il•luminació de les festes de Santa Llúcia i del Nadal obert  a tothom qui vulgui participar i amb un retorn que promou el comerç de la Vila. Recordem que les inscripcions per al concurs de balcons continuen obertes fins al 20 de desembre i des de l’Ajuntament s’ anima a que tothom participi!

Participa al Concurs de Balcons [+]

Informació publicada el 18 de desembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05