Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Ja es pot consultar el catàleg de Nadal i Reis 2019-2020
La tercera edició del catàleg comercial de Nadal fa una aposta per les noves tecnologies i es pot consultar online

cartell catalegAquest 2019, el catàleg comercial de Nadal s’ha renovat per arribar a un públic més nombrós utilitzant les noves tecnologies i ja es pot consultar en aquest enllaç: https://www.les3viles.cat/

Cal destacar, que en el cas dels comerços que tenen e-commerce i/o accepten comandes a través del whats app, també es poden comprar o encarregar els productes de Nadal.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica de Caldes es vol recordar que la participació en aquest catàleg és oberta a totes les empreses i comerços de Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquelles empreses i comerços que vulguin sumar-se a la nova edició del catàleg només han d’ afegir el seu producte en el formulari https://www.les3viles.cat/afegeix-productes/

Es poden afegir els productes que es desitgin amb la fotografia, descripció del producte i preu unitari (amb IVA inclòs), a més del nom, adreça, correu electrònic, web, whats app per comandes i/o xarxes socials de l'establiment.

Les fotografies han de ser de qualitat, coma mínim de 300pdi, sense ombres ni marques d'aigua, amb el fons blanc, i en format jpg, gif o psd.

La publicació s’edita juntament amb el municipi de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, per tal de sumar esforços en la promoció del comerç local i de proximitat, tal i com s’ha destacat en les reunions realitzades des de l’Àrea de Promoció Econòmica, on han participat el regidor, Freddy Freixas i la tècnica, Marta Suñé. Per al proper any està previst la participació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, fent una passa endavant en la implicació de les Tres Viles.

Cal destacar també que aquest projecte anomenat “Tots els comerços a la xarxa” compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona.

Més informació:

Flyer_Digital_Les_3_Viles__Nadal_19_20_def.pdf

Flyer_Digital_Les_3_Viles__Nadal_19_20_def.pdf

Fitxer: Flyer_Digital_Les_3_Viles__Nadal_19_20_def.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 840,29 kB

Informació publicada el 23 de desembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05