Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Donem benvinguda als Reis Mags d'Orient!
Ses Majestats han anunciat que arribaran a Caldes a partir de les 18h del 5 de gener

Festa Major 19-gif

Festa Major 19-gifAquest cap de setmana continua la programació de les Festes de Nadal i Santa Llúcia: dissabte 4 de gener, la Biblioteca Can Milans ha organitzat una lectura intergeneracional a les 11h del matí, on tothom qui ho desitgi pot participar.

Festa Major 19-gifDiumenge 5 de gener, tindrà lloc una de les activitats més emblemàtiques de tot l’any: l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

La Comissió de Festes Nadalenques ha estat portant a terme una intensa tasca de preparació perquè puguem rebre a Ses Majestats amb tots els honors i la il•lusió que suposa la seva visita.

Famílies, infants, veïns i veïnes de Caldes podran apropar-se a saludar als Reis Mags durant la desfilada que s'iniciarà a la Riera, i passarà pel carrer Santa Teresa, el Camí Ral, la Baixada de l´Estació, el carrer Callao i un altre cop la Riera fins arribar a la Plaça de la Vila.

Cal destacar que Ses Majestats els Reis d’Orient, també portaran els premis dels guanyadors del primer Concurs de Balcons de Caldes, i serà durant la seva benvinguda quan es donarà a conèixer els guanyadors i el regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica, Freddy Freixas, farà el lliurament dels premis.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac animem a tothom a participar en la desfilada i compartir tots junts aquesta màgica vetllada.

Consulta la programació [+]

Informació publicada el 2 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05