Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes s´omple de màgia per rebre a Ses Majestats els Reis Mags d´Orient
La carrossa del Mic, el Doramon, el Monstre de les Galetes i l´Elmo, juntament amb la carrossa dels personatges de Ladybug  van ser la gran novetat d´aquest any sorprenent a grans i petits

200105_reis_ladybug


200105_reis_micAquest diumenge, 5 de gener, caldencs i caldenques van poder gaudir un cop més d’una de les nits més màgiques de l’any gràcies a la desfilada organitzada des de la Comissió de Festes Nadalenques i l’equip de voluntaris per rebre a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

200105_reis_baltasar200105_reis_pepa200105_reis_bellabestiaA partir de les 18h ja es van començar a omplir els carrers de la vila. Encapçalava la comitiva la flamant carrossa amb personatges entranyables per la canalla, com el Mic, el Doramon, el Monstre de les Galetes i l’Elmo. A continuació venia la carrossa de la Pepa Pig i la carrossa de Melcior.

La carrossa de Gaspar, venia precedida d’una carrossa que tenia les germanes Elsa i Anna, de la pel•lícula Frozen com a protagonistes.

Després de la carrossa de Gaspar, nens i nenes van poder gaudir d’una carrossa on anaven tots els personatges principals de la Bella i la Bèstia, i a continuació van poder rebre les salutacions del rei Baltasar que va saludar a cadascú des de la seva carrossa. Els personatges de Ladybug tancaven la desfilada juntament amb un camió ple de carbó, destinat a aquells que no s’han portat bé durant l’any.

La desfilada va finalitzar a la Plaça de la Vila, i el regidor d’Educació i Promoció Econòmica, Freddy Freixas va ser l’encarregat de lliurar la clau màgica als reis perquè poguessin repartir els regals a tots els nens. També va ser el moment de desvetllar els guanyadors del Primer Concurs de Balcons celebrat a Caldes, que van pujar a l’escenari a recollir els premis. Tot seguit els nens van poder lliurar personalment les seves cartes a Ses Majestats.Cal destacar que un cop més Caldes d’Estrac s’ha unit amb èxit a la campanya  #BaltasarDeVeritat.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la gran feinada de la Comissió de Festes i l’equip de voluntaris que han estat treballant des del mes d’octubre per oferir una rebuda plena de sorpreses a Ses Majestats. També cal destacar la tasca realitzada per la brigada, la Policia Local i la Creu Roja que van vetllar perquè tot sortís perfecte.

Mira l'àlbum de fotografies [+]

Informació publicada el 7 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05