Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El curs de Cuidadors no professionals acompleix l'objectiu d´oferir suport i coneixements a aquelles persones que han de fer-se responsables de la cura d´altres persones
La formaciķ va constar de 25 hores de formaciķ teōrica i prāctica.

Curs Cuidadors no professionals

Curs Cuidadors no professionalsEntre el 8 d’octubre i el 7 de novembre 18 persones de Caldes han pogut assistir cada dimarts de 10:30 a 12:30h i cada dijous de 17:30 a 19:30h al curs de cuidadors no professionals organitzat des de l’Ārea d’Acciķ Social i Atenciķ a les Persones.

Una formaciķ d’un total de 25 hores tant teōriques com prāctiques on s’han aprofundit en temes tan importants com els de primers auxilis, la resoluciķ de conflictes, les habilitats per afrontar problemes de conducta, la pčrdua i el dol.

Segons Ferran Cortina, un dels formadors especialitzat en psicologia, es tracta d’una formaciķ bāsica on es tracta de manera general la tasca que suposa ser cuidador. “Un dels aspectes en els que incidim és el de l’auto cura, és important tenir cura d’un mateix per poder cuidar de l’altre, un equilibri que no sempre és fācil de trobar”.

Cortina ha explicat que durant la formaciķ també s’han tractat temes relacionats amb aspectes d’infermeria, com és la higiene, la mobilitzaciķ i les cures. En acabar la formaciķ els participants han obtingut un diploma de reconeixement.
Un cop finalitzat aquesta primera formaciķ, els assistents han tingut l’oportunitat de participar en un mōdul especialitzat en la resoluciķ de conflictes.

Segons la regidora d’Acciķ Social i Atenciķ a les Persones, Laura Aloy “aquesta era una formaciķ necessāria, perquč ens trobem amb moltes persones que han d’assumir el rol de cuidadors perō sense les eines necessāries per poder fer front a aquesta tasca”. Aloy ha valorat positivament l’experičncia a la que es vol donar continuītat amb altres mōduls formatius com el de les mobilitzacions.

Informaciķ publicada el 8 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05