Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Es desvetllen els guanyadors del Primer Concurs de Balcons de Caldes
Els Reis Mags van ser els portadors dels premis que es van lliurar el 5 de gener després de la desfilada de les carrosses


1r categoria Comerç
 1r categoria Comerç
Aquest 2020 la benvinguda al Ses Majestats els Reis d’Orient ha estat plena de novetats, a més de les flamants carrosses que van enlluernar grans i petits, també va ser l’ocasió de desvetllar els guanyadors del Primer Concurs de Balcons que s’ha celebrat a Caldes d’Estrac.
1r categoria Façana
 1r categoria Façana
Van ser els mateixos Reis Mags els encarregats de portar els premis, i, un cop finalitzada la desfilada, el regidor de Promoció econòmica i Participació Ciutadana, Freddy Freixas, va fer-ne el lliurament. Segons Freixas, el jurat que ha decidit quins serien els guanyadors “va tenir en compte els valors de tradició, disseny i calidesa de cadascuna de les propostes, així com també la sostenibilitat, la innovació, el treball artesanal i la originalitat dels elements decoratius”.
1r categoria Balcons
 1r categoria Balcons
2n categoria Balcons
 2n categoria Balcons
Amb aquestes premisses, els guanyadors van ser: en la categoria de comerç, Soletico, que va rebre el primer premi de 200 euros, i Àgape, que va obtenir el segon premi de 100 euros. En la categoria de Balcons, la guanyadora vas ser Núria Serna, que va obtenir el primer premi de 200 euros, i l’Olga Rodríguez va obtenir el segon premi de 100 euros. Finalment, en la categoria de Façanes, el primer premi de 200 euros el va obtenir Marta Pons, i el segon premi, de 100 euros, va ser per Carme Biarnau.
2n categoria Façana
 2n categoria Façana
Freixas ha destacat la gran qualitat de totes les propostes i va agraïr l’esforç de tots els participants, subratllant també el fet de que l’import dels premis és per gastar íntegrament en els comerços de Caldes. “D’aquesta manera, a més d’incentivar a tothom a participar de la tradició de decorar carrers, balcons i façanes pel Nadal, també aconseguim un retorn als comerços de Caldes”.
2n categoria Comerç
 2n categoria Comerç
El regidor també ha posat en valor la tasca del jurat, objectiu e independent de qualsevol entitat, format per Alícia Bosch, Alícia Núñez, Mireia Carbó i Vanessa Puigderrajols; “totes elles relacionades amb l'àmbit de la creativitat i un criteri de sobra provat”, ha afirmat Freixas.

L’èxit d’aquesta primera convocatòria, ha fet que des de l’Àrea de Promoció Econòmica ja s’estigui preparant una segona edició.

Salvador Sosa - 1r Comerç
 Salvador Sosa - 1r Comerç
Núria Serna - 1r Balcons
 Núria Serna - 1r Balcons
Marta Pons -1r Façanes
 Marta Pons -1r Façanes
Montserrat - Àgape -2n Comerç
 Montserrat - Àgape -2n Comerç
Olga Rodríguez - 2n Balcons
 Olga Rodríguez - 2n Balcons
Carme Biarnau - 2n Façanes
 Carme Biarnau - 2n Façanes
Informació publicada el 8 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05