Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La bona coordinaciķ entre les policies locals de Caldes i Sant Vicenį de Montalt possibilita la detenciķ de tres sospitosos de robatori
L´actuaciķ va tenir lloc el dilluns 6 de gener

poliEl dilluns 6 de gener a la tarda, la Policia Local de Caldes d’Estrac en coordinaciķ amb la Policia Local de Sant Vicenį de Montalt, va realitzar una exitosa actuaciķ conjunta grācies a la qual va aconseguir detenir tres individus sospitosos de robatori al passeig dels Anglesos.

L’operaciķ es va posar en marxa després d'una trucada per robatori en l'estaciķ de tren de Caldes. En primer lloc, les Policies Locals dels dos municipis van realitzar una rāpida i eficient recerca dins dels límits del front marítim de cada municipi, i finalment van aconseguir interceptar els tres sospitosos.

En el moment de la identificaciķ un d'ells es va escapar, tot i que finalment tots tres van acabar detinguts i es va poder recuperar el sostret a la víctima del robatori. Posteriorment es van traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per passar a disposiciķ Judicial.

El regidor de Governaciķ, Joan Barķ, ha agraīt l’actuaciķ de la Policia Local de Caldes i de la Policia Local de Sant Vicenį. “Vull agrair la bona feina feta al servei dels veīns i veīnes dels nostres municipis, no només com a regidor, sinķ sobretot com a veí. Moltes grācies”.

Informaciķ publicada el 8 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05