Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La bona coordinació entre les policies locals de Caldes i Sant Vicenç de Montalt possibilita la detenció de tres sospitosos de robatori
L´actuació va tenir lloc el dilluns 6 de gener

poliEl dilluns 6 de gener a la tarda, la Policia Local de Caldes d’Estrac en coordinació amb la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt, va realitzar una exitosa actuació conjunta gràcies a la qual va aconseguir detenir tres individus sospitosos de robatori al passeig dels Anglesos.

L’operació es va posar en marxa després d'una trucada per robatori en l'estació de tren de Caldes. En primer lloc, les Policies Locals dels dos municipis van realitzar una ràpida i eficient recerca dins dels límits del front marítim de cada municipi, i finalment van aconseguir interceptar els tres sospitosos.

En el moment de la identificació un d'ells es va escapar, tot i que finalment tots tres van acabar detinguts i es va poder recuperar el sostret a la víctima del robatori. Posteriorment es van traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per passar a disposició Judicial.

El regidor de Governació, Joan Baró, ha agraït l’actuació de la Policia Local de Caldes i de la Policia Local de Sant Vicenç. “Vull agrair la bona feina feta al servei dels veïns i veïnes dels nostres municipis, no només com a regidor, sinó sobretot com a veí. Moltes gràcies”.

Informació publicada el 8 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05