Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El temporal comenįa a remetre tot i deixar diverses afectacions al municipi de Caldes
Els accessos a la platja, el cementiri i l´esplanada de Can Muntanyā han estat alguns dels espais més castigats

portada

acces_Les fortes ventades i la tempesta associada al temporal Glōria s’ha fet sentir a Caldes d’Estrac des de la tarda del diumenge 19 de gener fins al dia d’avui, i estā sent necessāria una intensa tasca de la brigada municipal, de la brigada del GBI, els bombers i la Policia Local per restablir la normalitat.

punt verdLes actuacions més immediates han estat en els centres d’ensenyament, on ha calgut fer un seguiment per controlar possibles afectacions. És per aixō que una de les mesures va ser la de recomanar anul•lar les classes els dies més crítics del temporal. En aquests moments només s’ha detectat una petita gotera al terrat de l’escola Bressol. També s’han examinat els camins que porten a l’escola per assegurar que estiguessin lliures d’esllavissades.

equipament_esportiu_platja.jpgD’altra banda, s’estan rehabilitant els accessos a la platja, especialment el de la Riera, col•lapsat pel fang. El cementiri, i l’esplanada Can Muntanyā han estat altres de les zones que han escola_bressol.jpgrequerit d’una intervenciķ dels equips de la brigada per fer front a diferents esllavissades on encara es continua treballant.

La zona del litoral ha rebut l’impacte directe de les onades, i ha deixat impracticable la zona del passeig, on a més, a més han quedat malmeses les pistes de petanca, així com també alguns dels equipaments esportius.

passeig_colonLa tempesta també ha afectat alguns dels quadres de llum i en quant a la resta dels equipaments municipals, s’han patit desperfectes a la biblioteca i a la seu de l’Ajuntament als que ja s’ha pogut donar soluciķ, i s’ha retornat a la normalitat. En el pavellķ poliesportiu, encara s’estā treballant i de moment romandrā tancat.

pistes_municipalsD’altra banda, la Fundaciķ Palau també ha patit algunes afectacions que ja ha pogut solucionar i ja continua amb els horaris habituals.

L’Alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, ha destacat “la bona coordinaciķ entre les brigades i els cossos de bombers, juntament amb la Policia Local, que ha permčs una resposta eficient i rāpida a totes les conseqüčncies del temporal”, que a més de les zones esmentades també ha produīt una sčrie important d’esllavissades i s’ha endut arbres que deseguida s’han pogut moure per garantir la seguretat de tots els veīns i veīnes.

Informaciķ publicada el 23 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05