Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El temporal comença a remetre tot i deixar diverses afectacions al municipi de Caldes
Els accessos a la platja, el cementiri i l´esplanada de Can Muntanyà han estat alguns dels espais més castigats

portada

acces_Les fortes ventades i la tempesta associada al temporal Glòria s’ha fet sentir a Caldes d’Estrac des de la tarda del diumenge 19 de gener fins al dia d’avui, i està sent necessària una intensa tasca de la brigada municipal, de la brigada del GBI, els bombers i la Policia Local per restablir la normalitat.

punt verdLes actuacions més immediates han estat en els centres d’ensenyament, on ha calgut fer un seguiment per controlar possibles afectacions. És per això que una de les mesures va ser la de recomanar anul•lar les classes els dies més crítics del temporal. En aquests moments només s’ha detectat una petita gotera al terrat de l’escola Bressol. També s’han examinat els camins que porten a l’escola per assegurar que estiguessin lliures d’esllavissades.

equipament_esportiu_platja.jpgD’altra banda, s’estan rehabilitant els accessos a la platja, especialment el de la Riera, col•lapsat pel fang. El cementiri, i l’esplanada Can Muntanyà han estat altres de les zones que han escola_bressol.jpgrequerit d’una intervenció dels equips de la brigada per fer front a diferents esllavissades on encara es continua treballant.

La zona del litoral ha rebut l’impacte directe de les onades, i ha deixat impracticable la zona del passeig, on a més, a més han quedat malmeses les pistes de petanca, així com també alguns dels equipaments esportius.

passeig_colonLa tempesta també ha afectat alguns dels quadres de llum i en quant a la resta dels equipaments municipals, s’han patit desperfectes a la biblioteca i a la seu de l’Ajuntament als que ja s’ha pogut donar solució, i s’ha retornat a la normalitat. En el pavelló poliesportiu, encara s’està treballant i de moment romandrà tancat.

pistes_municipalsD’altra banda, la Fundació Palau també ha patit algunes afectacions que ja ha pogut solucionar i ja continua amb els horaris habituals.

L’Alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, ha destacat “la bona coordinació entre les brigades i els cossos de bombers, juntament amb la Policia Local, que ha permès una resposta eficient i ràpida a totes les conseqüències del temporal”, que a més de les zones esmentades també ha produït una sèrie important d’esllavissades i s’ha endut arbres que deseguida s’han pogut moure per garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes.

Informació publicada el 23 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05