Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Gran recollida de plàstics a les platges de Caldes
Dissabte 25 gener a les 11h a la plaça de les Barques

temporal 2020

Veïns i veïnes estan cridats a participar d’una recollida de brossa a les platges de Caldes per pal•liar els efectes del temporal que, entre d’altres coses, ha deixat un alt número de residus plàstics a la platja.

La iniciativa s’ha engegat des del grup de veïns de la Petita Petjada i Caldes Sostenible entre d’altres grups de veïns que han unificat esforços per dur-la a terme, i també participaran alguns treballadors de l’Ajuntament.

Des de l’àrea de Medi Ambient i Via Pública de l’Ajuntament de Caldes s’ha volgut donar suport a la proposta coordinant la batuda amb la brigada municipal i de GBI i facilitant les bosses per fer la recollida. Dilluns la brigada del GBI portarà tot el que s’hagi recollit a reciclar.

L’objectiu és evitar que tots aquests residus, en especial els plàstics, que ha deixat el temporal acabin contaminant el mar.

Tots els que vulguin participar han de tenir en compte que la recollida s’iniciarà a les 11h del dissabte 25 de gener a la plaça de les Barques. És recomanable portar roba còmoda, gorra, ulleres de sol, protector solar, un calçat esportiu que cobreixi tot el peu i guants per a la protecció de les mans.

Informació publicada el 24 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05