Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Les escoles de Caldes i l´Institut Esteve Albert de Sant Vicenç et conviden a conèixer el seu projecte educatiu.
Informa't dels dies de portes obertes

Dimecres 11 de març a les 15.10h, jornada de portes obertes a l’Escola Sagrada Família

portes obertes escolaDel 23 de març a l’1 d’abril, es durà a terme el procés de preinscripció per als alumnes que s’incorporen a l’educació infantil així com els alumnes que fan un canvi de centre, és per això que l’Escola Sagrada Família us convida a una jornada de portes obertes que es realitzarà el proper dia 11 de març de 15.10 a 16.30 hores. 

Durant la jornada de portes obertes es farà una visita guiada a l’escola i s’explicarà el projecte educatiu, especialment a l’etapa infantil on s’han fet alguns canvis respecte a altre anys i l’equip vol donar-los a conèixer de primera mà. En cas de no poder assistir podeu trucar al 937911552 o enviar un correu a a8015004@xtec.cat per tal de concertar una visita.

D’altra banda, també es poden seguir les activitats de l’escola a travès del seu instagram @escolasfcaldesdestrac i també del seu bloc: http://blocs.xtec.cat/escsagradafamiliadecaldesdestrac

L’escola Sagrada Família és defineix com una escola d’una línia, petita i acollidora, d’estructura antiga però renovada recentment i amb grans espais interiors per a fer grans activitats. L’escola està adherida a alguns projectes com: Escola Nova 21, Grup Experimental Plurilingüe, Ara Art, i #aquiproubulling .



Portes obertes durant el mes d'abril a l'Escola Bressol de Caldes

Es poden concertar visites per tal de conèixer el projecte educatiu i les instal•lacions

escola_bressolL'Escola Bressol Municipal de Caldes d'Estrac celebrarà durant tot el mes d'abril jornades de portes obertes amb l'objectiu de mostrar les instal•lacions i explicar el seu projecte educatiu i la metodologia.

portes bressolPer fer la visita guiada, cal contactar prèviament amb l'escola al telèfon 93 791 11 06. Els horaris són de 9:30 a 11:30h del matí i de 15:15h a 16:30h.

L'Escola Bressol és un centre educatiu que treballa juntament amb les famílies, en l'atenció dels infants de 0 a 3 anys.  Una de les seves característiques més destacades és la  metodologia que utilitza l’equip de mestres i que es basa en el joc i l'experimentació.  Aquests dos elements són claus per afavorir l'autonomia de l'infant respectant el ritme de cadascú i convertint les situacions quotidianes en una oportunitat per continuar creixent.

El servei escolar que ofereix l'escola és de 8 a 17h. L'entrada al matí és des de les 8 a les 9.30h, i la sortida al és entre les 11:45h i les 12h. Al migdia l'entrada és a de 15 a 15:30h i la sortida és entre les 16:30h i les17h. També hi ha servei de menjador per a les famílies interessades.



El 15 de març l’Institut Esteve Albert celebra una jornada de portes obertes

PORTES OBERTES ESTEVE ALBERTDurant la jornada de portes obertes estan previstes diferents activitats. 

A les 10:30h, es farà la trobada i una xerrada informativa.

A les 11h tindrà lloc una visita guiada del centre que finalitzarà amb una xocolatada que es celebrarà a les 12h.

A les 13h es farà la cloenda de la jornada.

Informació publicada el 25 de febrer de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05