Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Àrea de Turisme promociona  els encants de Caldes d´Estrac als allotjaments de la comarca del Maresme
Es duu a terme una sessió de formació del projecte “ Punts  d´informació Turística”

pitAquest mes de febrer l’oficina de turisme  ha acollit una sessió de formació del projecte “ Punts  d’informació Turística”, dirigida en especial  als allotjaments de la comarca. És un projecte de la Diputació de Barcelona que gestiona el Consorci de promoció Turística del Maresme amb l’objectiu de millorar l’experiència dels visitants en la destinació, entre d’altres.

Durant la sessió,  es va poder  visitar la sala Picasso de la Fundació Palau i  passejar pel nucli  històric resseguint alguns punts de” l’itinerari turístic i cultural” com ara el broll d’aigüa termal.

Des de l’Àrea de Turisme, es vol fer un agraiment especial a la col•laboració de la Fundació Palau per cedir la sala d’actes i  també per a la realització de la vista guiada per  la Sala Picasso  de la mà d’Anna Maluquer, poeta i rapsode que també condueix rutes literàries per Caldes i arreu de Catalunya.  Així com la bentrobada  xerrada amb en Toni Torrent , del Balneari Caldes d’Estrac, que va instruir a tots els assistents sobre  les qualitats i beneficis de l’aigüa termal.

Amb aquesta actuació, a més de donar a conèixer Caldes per les platges i la gastronomia, els allotjaments assitents de la comarca del maresme han pogut conèixer la tradició cultural i termal de la vila, afegint nous motius per recomanar  i  visitar Caldes d’Estrac durant tot l’any .

Informació publicada el 28 de febrer de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05