quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Missatge de l´alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, a les veīnes i els veīns de Caldes d'Estrac en relaciķ al Coronavirus
Davant dels dubtes i qüestions que ens han arribat dels ciutadans, l´alcaldessa explica quina ha estat l´acciķ de l´equip de govern en les darreres 48h i fa una crida a la col•laboraciķ de tothom per fer front al virus i evitar més contagis, tot adjuntant un qüestionari de Protecciķ Civil per resoldre els dubtes més freqüents que poden sorgir en la manera d´actuar.

A/a de les veīnes i els veīns de Caldes d’Estrac                                     

Benvolgudes, benvolguts,

Quan ens pensāvem que el temporal Glōria era el pitjor que ens havia passat en uns quants anys, i mentre encara ens estem refent dels seus estralls, ens trobem en combat amb un nou front,  la COVID-19.

Les darreres 48 hores les hem destinat  a gestionar i transmetre tota la informaciķ i recomanacions que han anat arribant de manera constant del govern i en especial del Departament de Salut. Recomanacions vives i canviants que en un parell d’hores deixaven obsoletes les indicacions anteriors.

En 48 hores hem passat de restringir i suspendre totes les activitats dirigides a la gent gran i els actes amb important aflučncia de públic a evitar extraescolars,  tancar escoles, gimnasos, equipaments municipals... i des d’avui també establiments d’oci i bars i restaurants.

I amb tota possibilitat les restriccions aniran a més durant la jornada d’avui.

Des de totes les ārees de l’ajuntament estem treballant al māxim per assegurar que es compleixin d’una banda els serveis mínims i necessaris pel que fa a la seguretat, la neteja viāria i l’atenciķ a la ciutadania i d’altra banda, i amb la colˇlaboraciķ de Creu Roja de Caldes d’Estrac, l’atenciķ a la poblaciķ més vulnerable assegurant que tinguin l’acompanyament i els serveis bāsics coberts.

Sabem que moltes d’aquestes indicacions i restriccions sķn un daltabaix per la ciutadania i els comerįos perō només complint-les de manera drāstica i conscient aconseguirem aturar els contagis i fer recular el Coronavirus de manera eficient.

Us demanem doncs que ens ajudeu, perquč només amb la colˇlaboraciķ de tots aconseguirem l’objectiu.

 Intenteu evitar totes aquelles sortides de casa que no siguin imprescindibles i feu seguiment de tots els consells que aniran arribant del Departament de Salut i que com les darreres 48 hores us anirem transmetent.

Us fem arribar la resposta a algunes de les preguntes freqüents que ens poden ajudar a resoldre dubtes i a saber quina és la millor manera d’actuar.

Perō recordeu que la millor colˇlaboraciķ és evitar qualsevol contacte que ens pugui convertir en portadors. Cuidar-nos a nosaltres mateixos és la millor manera de cuidar a la poblaciķ de risc.

Grācies a totes i a tots.

Rosa Pou

Alcaldessa

14 de marį

Qüestionari sobre les restriccions d'activitats pel COVID-19 en Catalunya [+]

Informaciķ publicada el 14 de marį de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05