quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Noves mesures en la gestiķ de residus
Seguint les instruccions de les autoritats sanitāries es suspčn fins a nou avís el servei de mini deixalleria dels diumenges i de deixalleria, així com la recollida de voluminosos per als particulars.

_deixalles_MESURESA.jpgDes de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac informem que, tenint en consideraciķ les instruccions de la Secretaria d’Estat de Medi Ambient del Ministeri i donada la incertesa provocada per la situaciķ sanitāria actual derivada de la pandčmia del COVID-19, es tancarā el servei de DEIXALLERIA I MINIDEIXALLERIA  per als  particulars, així com també la RECOLLIDA SETMANAL DE VOLUMINOSOS fins a nou avís.

Cal destacar que l' empresa gestora de la recollida de Residus GBI, continuarā amb LA RECOLLIDA SELECTIVA PROGRAMADA DE FORMA HABITUAL.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac demanem a les veīnes i veīns la māxima col.laboraciķ per tal de mantenir els contenidors  en les millors condicions possibles.

Recordem també que seguiu atents als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l’evoluciķ de la situaciķ.

Informaciķ publicada el 18 de marį de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05