Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Noves mesures en la gestió de residus
Seguint les instruccions de les autoritats sanitàries es suspèn fins a nou avís el servei de mini deixalleria dels diumenges i de deixalleria, així com la recollida de voluminosos per als particulars.

_deixalles_MESURESA.jpgDes de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac informem que, tenint en consideració les instruccions de la Secretaria d’Estat de Medi Ambient del Ministeri i donada la incertesa provocada per la situació sanitària actual derivada de la pandèmia del COVID-19, es tancarà el servei de DEIXALLERIA I MINIDEIXALLERIA  per als  particulars, així com també la RECOLLIDA SETMANAL DE VOLUMINOSOS fins a nou avís.

Cal destacar que l' empresa gestora de la recollida de Residus GBI, continuarà amb LA RECOLLIDA SELECTIVA PROGRAMADA DE FORMA HABITUAL.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac demanem a les veïnes i veïns la màxima col.laboració per tal de mantenir els contenidors  en les millors condicions possibles.

Recordem també que seguiu atents als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funció de l’evolució de la situació.

Informació publicada el 18 de març de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05