quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La regidoria de la Gent Gran incentiva a que es faci exercici moderat a casa i proposa material per realitzar els exercicis.
Preguem que els exercicis es facin de forma responsable, sense excesos i adequats a les circumstāncies de cadascú.

Des de la regidoria de la Gent Gran s´és conscient de la situaciķ excepcional que tothom estā vivint i en primer lloc es vol agrair la col•laboraciķ que cadascú fa prenent mesures de prevenciķ (quedar-nos a casa, mantenir una higiene regular...)

D´altra banda, des de l´ārea es vol destacar que cal tenir present la importāncia de mantenir una rutina el més similar a la que veníeu realitzant abans. Aquesta rutina ens ajudarā a mantenir l'estat de salut i d'ānim per a aquests dies tan difícils.

Es per aixō que tant si estāveu inscrits a Gimnāstica conscient com a Mindfulness, o encara no estāveu fent aquestes activitats, volem compartir una sčrie de material per a poder realitzar els exercicis al vostre domicili.

Preguem que els exercicis es facin de forma responsable, sense excessos i adequats a les circumstāncies de cadascú:

gent_gran_fisiodesdecasa.jpg

Cuideu-vos i grācies per quedar-vos a casa!

Entre tots podrem!

L´Ajuntament de Caldes d´Estrac recorda a la ciutadania a que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l´evoluciķ de la situaciķ.

Informaciķ publicada el 19 de marį de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05