quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Comunicat de la regidoria de Salut: suspensiķ fins a nou avís de les visites presencials al CAP de Caldes d'Estrac
Seguint les indicacions de l´Institut Catalā de la Salut, la regidoria de Salut informa que davant la situaciķ actual s´activa la suspensiķ temporal de les visites presencials al CAP fins a nou avís.

La regidoria de Salut i l’ Institut Catalā de la Salut, informen que davant la situaciķ actual pel COVID19 a la nostra poblaciķ, per precauciķ i seguretat tant de la ciutadania com dels professionals sanitaris, s'activa temporalment la suspensiķ de les visites presencials al CAP de Caldes, fins a nou avís.

Per aquelles atencions que no poden esperar s'ha de trucar al CAP de Llavaneres al telčfon 937 928 707  on s’informarā als pacients a on han de dirigir-se. Fora de l’horari de  8 a 20h, s'ha de trucar a CatSalut respon: 061

Des de la regidoria de Salut volem transmetre per avanįat un agraīment a tots els usuaris i insistim que sķn les mesures necessāries per afrontar la situaciķ excepcional que estem vivint. Es tracta de mesures de seguretat que ens recomanen des de l’Institut Catalā de la Salut pel bé de tota la ciutadania.

Recordem també:

atenciķ no presencial

- Que es poden fer consultes médiques a través de l’espai digital de la Meva Salut. 
salut_TELEFONSD


- Disposeu dels següents telčfons de consulta:

061 Urgčncies per Coronavirus i sanitāries
012 Consultes generals sobre Coronavirus i altres
112 Emergčncies 

_salut_coronavirus_pla_medicacio.jpg- Que en cas d’estar prenent un tractament de llarga durada i t’hagi caducat el  Pla de medicaciķ no s’ha d’anar al CAP. S’ha d’anar a la farmācia amb la targeta sanitāria. 


L’Ajuntament de Caldes d’Estrac recorda a les veīnes i veīns de Caldes que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l’evoluciķ de la situaciķ.

Informaciķ publicada el 20 de marį de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05