Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La Generalitat activa un “certificat d'autoresponsabilitat” per a les persones que hagin de fer desplaçaments
El document serà efectiu el dilluns 23 de març a partir de les 00h. És recomanable, però no obligatori.

AvisDes del Departament d’Interior de la Generalitat,  s’ha activat un “certificat d’autorresponsabilitat” per a totes aquelles persones que hagin de desplaçar-se amb l’objectiu d’agilitzar la tasca dels Mossos i la Policia Local en els controls que s’estan efectuant, tal i com també s’està fent a França.

Aquest document serà efectiu a partir de les 00h del dilluns 23 de març, no és obligatori, però sí recomanable i determina per a quines activitats es podrà circular per les vies d'ús públic: adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat, assistència a centre, servei o establiment sanitari; desplaçament al lloc de treball per efectuar la prestació laboral, professional o empresarial; retorn al lloc de residència habitual, assistència o atenció a persones grans, menors d’edat, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables; desplaçament a entitat financera o d’assegurança; causa de força major o situació de necessitat . En tots els casos esmentats caldrà dur el certificat.

El certificat es pot descarregar des d’internet i al final de la notícia trobareu l’enllaç per poder fer-ho. Igualment l’Ajuntament de Caldes distribuirà còpies a la Policia Local (Plaça de la Vila), el supermercat Condis (la Riera, 28), el Forn can Serra (la Riera, 50), el Mercat municipal (la Riera, 17) i l’ Estanc (Camí Ral, 26).

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac es recorda a la ciutadania que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funció de l’evolució de la situació.

Descarregar el certificat d’autorresponsabilitat [+]

Fer el certificat en línia per portar-lo al telèfon mòbil [+]

Preguntes freqüents sobre el certificat [+]

Informació publicada el 21 de març de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05