quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La Generalitat activa un “certificat d'autoresponsabilitat” per a les persones que hagin de fer desplaįaments
El document serā efectiu el dilluns 23 de marį a partir de les 00h. És recomanable, perō no obligatori.

AvisDes del Departament d’Interior de la Generalitat,  s’ha activat un “certificat d’autorresponsabilitat” per a totes aquelles persones que hagin de desplaįar-se amb l’objectiu d’agilitzar la tasca dels Mossos i la Policia Local en els controls que s’estan efectuant, tal i com també s’estā fent a Franįa.

Aquest document serā efectiu a partir de les 00h del dilluns 23 de marį, no és obligatori, perō sí recomanable i determina per a quines activitats es podrā circular per les vies d'ús públic: adquisiciķ d’aliments, productes farmacčutics i de primera necessitat, assistčncia a centre, servei o establiment sanitari; desplaįament al lloc de treball per efectuar la prestaciķ laboral, professional o empresarial; retorn al lloc de residčncia habitual, assistčncia o atenciķ a persones grans, menors d’edat, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables; desplaįament a entitat financera o d’asseguranįa; causa de forįa major o situaciķ de necessitat . En tots els casos esmentats caldrā dur el certificat.

El certificat es pot descarregar des d’internet i al final de la notícia trobareu l’enllaį per poder fer-ho. Igualment l’Ajuntament de Caldes distribuirā cōpies a la Policia Local (Plaįa de la Vila), el supermercat Condis (la Riera, 28), el Forn can Serra (la Riera, 50), el Mercat municipal (la Riera, 17) i l’ Estanc (Camí Ral, 26).

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac es recorda a la ciutadania que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l’evoluciķ de la situaciķ.

Descarregar el certificat d’autorresponsabilitat [+]

Fer el certificat en línia per portar-lo al telčfon mōbil [+]

Preguntes freqüents sobre el certificat [+]

Informaciķ publicada el 21 de marį de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05