quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
S´inicia la neteja i desinfecciķ específica de la via pública amb motiu del Covid-19
Demā dijous 26 de marį i divendres 27 de marį al matí la brigada del GBI realitzarā les tasques específiques de desinfecciķ a Caldes d´Estrac

AvisAmb l’objectiu de frenar la propagaciķ del coronavirus, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha acordat amb l’empresa GBI que la brigada de GBI comenci les tasques específiques de neteja i desinfecciķ, amb aigua a pressiķ i desinfectant tal i com també s’estā realitzant en altres municipis.

La brigada del GBI realitzarā aquestes tasques demā, dijous 26 de marį, entre les 7 i les 12h del matí, i divendres 27 de marį, també entre les 7 i 12h del matí. En aquesta primera escomesa, la brigada desinfectarā els carrers més transitats, com la Riera, i d’altres zones comercials, el passeig marítim, les zones més sensibles pel fet de ser properes a equipaments sanitaris, els accessos a alguns equipaments municipals i la policia local,  i l’exterior dels contenidors.

Aquesta neteja es tornarā a repetir la setmana vinent, i s’estā concretant en quins dies es realitzarā. L’objectiu és el de continuar amb una neteja i desinfecciķ més específica, arribant a zones més concretes, com tot el mobiliari urbā i l’interior dels contenidors.

Des de l’Ajuntament es prega col•laboraciķ amb els operaris.

D’altra banda, es recorda a a la ciutadania que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l’evoluciķ de la situaciķ.

Informaciķ publicada el 25 de marį de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05