quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Avís als ciutadans: es reorganitza l´atenciķ sanitāria dels Centres d´Atenciķ Primāria
A partir del 6 d´abril, l´atenciķ pediātrica estarā centralitzada  al consultori de Montalparc, i la poblaciķ adulta serā atesa al CAP de Llavaneres

AvisAmb la voluntat d’optimitzar els recursos humans contra el coronavirus i seguint els criteris del departament de Salut, s’ha reorganitzat l’Ārea Bāsica de Salut de Llavaneres, que inclou el centre mčdic de Caldes d’Estrac, el CAP de Llavaneres i els dos consultoris de Sant Vicenį de Montalt.

El primer objectiu de la nova organitzaciķ és separar l'atenciķ pediātrica de l'atenciķ a la poblaciķ adulta, així com dels casos amb patologies respiratōries. Aquests dies d'estat d'alarma, els centres d'atenciķ primāria funcionen com a centres d'urgčncies: només s'atenen presencialment els casos urgents i s'ajorna tot allō que es pugui posposar. Les noves mesures entraran en vigor dilluns 6 d'abril.

A tals efectes:

- Les urgčncies pediātriques de les poblacions de Caldes d’Estrac, Llavaneres i Sant Vicenį de Montalt, seran ateses al consultori de Montalparc de Sant Vicenį de Montalt. L’horari del consultori serā de dilluns a divendres de 8 a 20h.

- La poblaciķ adulta de les viles de Caldes d’Estrac, Sant Vicenį de Montalt i Llavaneres serā atesa al CAP de Llavaneres, que mantindrā el seu horari habitual: de dilluns a divendres de 8 a 20h, i dissabtes de 8 a 17 h.

A tenir en compte:

• El control de patologies crōniques s'ha ajornat, seguint les directrius del departament de Salut.
• El CAP funciona com un centre d'urgčncies; a la resta d'usuaris se'ls atén per telčfon.
• S'ajorna tota atenciķ o consulta que es puguin demorar.
• Es manté l'atenciķ domiciliāria per als casos que ho requereixin, sempre a criteri dels professionals sanitaris.

Informaciķ publicada el 3 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05