quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Controls policials
Des de la regidoria de Governaciķ es recorda que s'han d'evitar els desplaįaments a no ser que sigui per una qüestiķ imprescindible

200405_controlpolicial1.jpegDes de la regidoria de Governaciķ volem recordar-vos que el confinament afecta a tota la poblaciķ, que s'ha de quedar al domicili habitual on viu, i no pot desplaįar-se a altres llocs de residčncia per passar el cap de setmana. Incomplir aquest ordenament suposa posar en risc la salut prōpia i dels conciutadans, de manera que l'infractor s'exposa a ser sancionat amb multes.

 Tot i aixō, encara existeixen persones que fan cas omís i abandonen els seus domicilis per realitzar sortides totalment prescindibles. Alguns fins i tot decideixen anar a la seva segona residčncia quan arriba el cap de setmana, cosa que estā totalment prohibit.

Per aquest motiu, els agents de la Policia Local de Caldes d'Estrac desplegats en diversos punts identificaran i denunciaran a totes aquelles persones que circulin sense cap motiu previst en el Real Decret d'Estat d'Alarma i, a més, si el vehicle estā ocupat per més d'una persona, es procedirā a denunciar també per aquest fet. Les sancions per infringir aquestes mesures oscilˇlen entre els 600  i els 30.000€.


Ahir en els controls fets per la Policia Local de Caldes d'Estrac, en les entrades i sortides del poble,  varen ser interceptats 27 vehicles.


Quedeu-vos a casa si us plau!

Informaciķ publicada el 4 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05