Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El SERVEI LOCAL d' OCUPACIÓ - BORSA DE TREBALL continuarà oferint els seus serveis online
Informa´t

sloEs seguirà gestionant la borsa de treball a través de la plataforma XALOC, podeu fer-nos arribar el vostre currículum per donar-vos d´alta, o les dades a modificar en cas d´actualització. Envieu-nos un correu a l'adreça electrònica ocupacio@caldetes.cat  i indiqueu el vostre telèfon de contacte.

Els usuaris inscrit a la xarxa XALOC poden consultar les ofertes de treball al següent enllaç:  https://xaloc.diba.cat/

TRÀMITS OFICINES DE TREBALL

Es recorda a la ciutadania la prohibició per desplaçar-se excepte en determinats casos. Les Oficines de Treball no han estat determinades com un dels supòsits autoritzats pel Decret d´estat d´alarma aprovat pel Govern i, per tant, no s´hi pot anar presencialment.

Les Oficines de Treball romandran tancades al públic fins a nou avís i totes les cites prèvies que havien estat concedides quedaran anul•lades i les oficines de treball les reprogramaran en el moment en què sigui possible.

Els tràmits i/o gestions relacionats amb les oficines de treball es podran fer de forma telemàtica a través d'aquest enllaç o mitjançant un nou servei d´atenció telefònica gratuïta, a través del 900 800 046.

Enllaços d´interès

Informació important en relació tràmits Oficines de Treball 

SOC - Podeu trobar més informació a l'enllaç
SEPE - Per a qualsevol gestió relacionada amb prestacions d´atur es pot trucar al telèfon 93 619 09 98 del Servei Públic d'Ocupació Estatal  (SEPE) o contactar-hi a través d'aquest web.

Cercador de cursos a través d'aquest enllaç

Informació publicada el 9 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05