Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´Ajuntament de Caldes, seguint les recomanacions del Departament de Salut, tanca les fonts públiques com a mesura de seguretat davant la crisis de la COVID-19
Les fonts han quedat fora de servei des d´aquest matí, 9 d´abril, i fins a nou avís.

AvisSeguint les recomanacions del departament de Salut, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac  ha procedit a deixar sense funcionament les fonts públiques de la vila.

L’objectiu és el•liminar un possible focus de contagi, ja que són instal•lacions on pot haver més contacte amb les mans o la boca, i és preferible que ningú les utilitzi mentre duri la crisi sanitària.

Respecte al subministrament d’aigua de consum humà i la seva qualitat, el departament de Salut recorda que els coronavirus són un tipus de virus particularment susceptibles als mètodes convencionals de tractament i desinfecció de l’aigua. No són necessaris tractaments addicionals. El virus SARS-CoV-2 no s'ha detectat en subministraments d'aigua potable i, en base al coneixement científic actual, el risc per als subministraments d'aigua és baix.

Els tractaments que es porten a terme als abastaments d’aigua, que inclouen una desinfecció de l’aigua amb clor o derivats del clor i el manteniment d’un desinfectant residual a tot el sistema de distribució, han de garantir la seva salubritat i evitar la transmissió de malalties infeccioses d'origen hídric.

Recordem també a la ciutadania que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funció de l’evolució de la situació.

Informació publicada el 9 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05