Ajuntament de
Caldes d'Estrac

DynamicDivendres 10 d’abril al vespre van arribar els primers residents a l’hotel Dynamic, unes 12 persones en total, sota la supervisió dels Departaments d’Afers Socials i Famílies, i de Salut de la Generalitat.

Es tracta d’aconseguir que aquestes persones sanes, tots han donat negatiu en els tests efectuats sobre el COVID-19, procedents de residències de les poblacions veïnes, tinguin un lloc on poder passar el confinament, allunyats dels focus d’infecció dels centres on viuen.  

És per això que l’hotel ja ha aplicat mesures de protecció per adaptar-se a les necessitats d’aquests residents i ha fet la formació requerida als seus treballadors sobre els diferents protocols de seguretat i desinfecció. A més, a més, les residències s’encarregaran de la supervisió de cadascú dels seus avis i àvies.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac volem mostrar el nostre suport a aquesta iniciativa que no només és necessària sinó també solidària. Recordem que malauradament són els avis i àvies les persones més vulnerables en aquesta crisi sanitària del COVID-19, i són els que més necessiten de la col•laboració de tothom per poder superar-la. Per això també agraïm l’esforç de totes les persones que estan treballant cada dia per la cura de la nostra gent gran. Gràcies a tots.

Informació publicada l'11 d'abril de 2020