anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Continua la neteja i desinfecció específica de la via pública amb motiu del Covid-19
Aquest vespre, a partir de les 21h, i dimecres 29 d´abril, a partir de les 8h del matí, la brigada del GBI realitzarà les tasques específiques de desinfecció a diferents zones de Caldes d´Estrac

AvisAmb l’objectiu de frenar la propagació del coronavirus, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha acordat amb l’empresa GBI que la brigada de GBI continuï amb les tasques específiques de neteja i desinfecció, amb aigua a pressió i desinfectant a base d’hipoclorit de sodi tal i com també s’està realitzant en altres municipis.

La brigada del GBI ha estat realitzant aquestes tasques durant tota la setmana, ahir al matí, van estar treballant a la zona de la Illa, i aquest matí han realitzat la zona del litoral, el passeig dels Anglesos, el passeig del Mar, carrer Moreres i Ciutat de la Pau. També s’ha realitzat la desinfecció a tots els passos soterranis i a les residències.

Aquest vespre, a partir de les 21h, es desinfectarà la zona del centre: la Riera, el carrer Santa Teresa, baixada de l’Estació, Camí Ral, Sant Pere i Sant Josep.

Demà, dimecres 29 d’abril, la brigada farà les tasques de desinfecció al carrer Sant Pere Banto, Pins Salvà, carrer Molí, Camí Vell, carrer Mercè i carrer Major.

Tal i com explica el tècnic de la brigada, Cristian, aquesta operació s’està fent amb un camió del que surt aigua a pressió i també amb la Karcher, per arribar a les zones més estretes.

Es recomana que aquells habitatges situats als baixos i primer pis tanquin les finestres durant la realització de les tasques.

Aquesta neteja també s’està realitzant de forma diària en mobiliari urbà com són els contenidors, en la seva part exterior i les tapes. L’objectiu és el de continuar amb una neteja i desinfecció més específica. Des de l’Ajuntament es prega col•laboració amb els operaris.

D’altra banda, es recorda a a la ciutadania que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funció de l’evolució de la situació

Informació publicada el 28 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05