anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Es reobre la deixalleria fixa per a professionals i petits industrials
Estarā oberta de 10 a 12h i de 17 a 19h de dimarts a diumenge

informacioEl 14 d’abril es va reobrir el servei de deixalleria fixa per a professionals i petits industrials com ara jardiners, paletes, lampistes, etc, i estarā oberta de dimarts a diumenge de 10:00 a 12:00 i de 17:00 a 19:00.

Aquesta reobertura s’ha pogut realitzar per la finalitzaciķ del decret d’aturada retribuīda que afectava als serveis no essencials.

No obstant, i seguint les instruccions de les autoritats sanitāries, romanen suspesos fins a nou avís el servei de la deixalleria, mini deixalleria, així com la recollida de voluminosos per als particulars. Des de l’Ajuntament s’espera que aviat es puguin reprendre aquests serveis, perō cal esperar a veure com evoluciona la crisi sanitāria.

Cal destacar que l' empresa gestora de la recollida de Residus GBI, continua amb LA RECOLLIDA SELECTIVA PROGRAMADA DE FORMA HABITUAL.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac demanem a les veīnes i veīns la māxima col.laboraciķ per tal de mantenir els contenidors  en les millors condicions possibles.

Recordem també que seguiu atents als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l’evoluciķ de la situaciķ

Informaciķ publicada el 28 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05