anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Subvencions 2020 per a les entitats i empreses del comerį, serveis, artesania i moda
Les sol•licituds es poden presentar a partir de demā dijous, 30 d´abril, a les 00.00h

200429_subvencions.jpgDes de la regidoria de Promociķ Econōmica de Caldes d’Estrac us informem que avui dimecres, 29 d’abril de 2020, s’han publicat al DOGC les línies de subvencions del CCAM per aquest any 2020 que tenen per objectiu reactivar l’activitat econōmica davant l’emergčncia sanitāria per la COVID-19.

El Pla d’Ajuts inclou 7 programes específics dirigits a autōnoms, pimes i microempreses de comerį al detall i serveis, artesania i moda, tant individuals com associades o agrupades, especialment les obligades al tancament arran de la declaraciķ de l’estat d’alarma o que han patit un descens del 70% de la facturaciķ. S’entén que sķn empreses de serveis a la persona els tallers mecānics, els serveis fotogrāfics, copisteries i arts grāfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d’estčtica i bellesa, bars i restaurants, i serveis de menjar preparat i cātering.

També inclou programes adreįats a les entitats territorials i sectorials del sector comerį, del sector de l’artesania i del sector de la moda, els gremis, les associacions de mercats municipals sedentaris i no sedentaris i els ens locals en l’impuls d’actuacions de reactivaciķ econōmica que duguin a terme.

Les solˇlicituds es poden presentar a partir de demā dijous, 30 d’abril, a les 00.00h, per mitjans telemātics a través del Canal Empresa, al web del CCAM, o del Departament d’Empresa i Coneixement juntament amb la documentaciķ específica que es requereix en cadascuna les línies del Pla d’Ajuts. El termini de presentaciķ finalitza el 31 de desembre d’enguany o fins que s’exhaureixi el pressupost (aixō pel programes 3, 4, 5 i 6, els altres sķn fins a 30 de juny).

També us informem que a la web del CCAM s’ha habilitat un apartat de preguntes freqüents relacionades amb les subvencions de 2020. 

Informaciķ publicada el 29 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05