anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´ārea d´Ensenyament posa a l´abast de les famílies material imprescindible per al seguiment de les lliįons que es donen en línia
Entre el 28 i el 29 d´abril s´han distribuīt amb čxit 15 ordinadors, connexions MIFI i 70 lots de material escolar per als infants.

200429_distribucioordinadors.jpgAquest 28 d’abril, l’Ārea d’Ensenyament, en coordinaciķ amb la direcciķ de l’Escola Sagrada Família, i amb el suport del Departament d’Educaciķ de la Generalitat, ha posat a l’abast dels alumnes 15 ordinadors i connexions MIFI amb l’objectiu de que tots els estudiants puguin accedir al contingut educatiu que s’estā oferint en línia durant aquest temps de confinament.

200429_distribuciolots.jpg

200429_tecnics_ensenya.jpLa proposta d’aquesta iniciativa ha estat portada a terme grācies a l’estreta col•laboraciķ de l’Escola Sagrada Família i l’ārea d’Educaciķ de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, que s’han fet cārrec d’actualitzar els ordinadors i deixar-los a punt per a la seva utilitzaciķ, així com de la distribuciķ dels mateixos.

L’ārea d’Ensenyament també ha dut amb čxit la preparaciķ i distribuciķ de 70 lots de material escolar per als infants de P3, P4 i P5 empadronats a Caldes. Operaciķ que s’ha realitzat amb čxit aquest 29 d’abril. Dins del lot, les famílies han pogut trobar tot tipus d’elements com tempera, colors, plastilina, pegament, etc. que tenen com a objectiu reduīr els efectes d’un aīllament perllongat en els més petits i donar eines a les famílies per continuar estimulant l’aprenentatge dels nens i les nenes.

El regidor d’Ensenyament, Freddy Freixas ha explicat que la iniciativa va sorgir “en copsar el fet de que calia oferir recursos a les famílies amb infants d’entre els 3 i 5 anys d’edat” En aquest cas, la proposta i la organitzaciķ de la compra del material, obtinguda d’un dels establiments del municipi, així com la distribuciķ del mateix, s’ha realitzat des de la mateixa ārea d’Ensenyament, entre el mateix regidor i els tčcnic de l'ārea, Bernat Aranyķ i Mireia Salvā.

Segons Freixas “Les famílies han donat molt bona acollida al material, tant els ordinadors, com les connexions, comi els lots”, cosa que també s’ha pogut copsar a les xarxes, on vāries famílies han expressat el seu agraīment.

Informaciķ publicada el 29 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05