anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Pla d'emergència per als col·lectius LGTBI en el context del COVID-19
Des de l'àrea de la Dona i Polítiques d'Igualtat posem a la vostra disposició els següents recursos i serveis especialitzats que ens arriben de la Diputació de Barcelona

200430_._imatge_confinament_LGTBIDes de l’Àrea de Dona i Polítiques d’igualtat, us volem fer arribar el “Pla d’emergència LGTBI en context pel COVID19” dissenyat per la Diputació de Barcelona per tal de donar recursos i serveis especialitzats a persones LGTBI que poden estar vivint situacions de vulnerabilitat.

Com expliquen des de la Diputació, fruit de la situació excepcional de confinament per la COVID19, derivat de l’Estat d’alarma del passat mes de març, algunes persones LGTBI poden estar vivint situacions d’especial vulnerabilitat. Aquestes situacions problemàtiques poden ser el resultat del que ja existia abans de la crisi sanitària, com l’aïllament i la soledat de la gent gran LGTBI, adolescents LGTBI vivint conflictes familiars LGTBIfòbics, o situacions que s’hagin generat noves, com els dubtes relacionats sobre VIH i COVID19, l’accés a la medicació de les persones en transició, etc.

Aquestes vivències poden estar provocant situacions d’angoixa, estrès, aïllament, soledat, depressió a la persona LGTBI que les està patint. I des de la Gerència d'Igualtat i Ciutadania hem volgut posar a la vostra disposició els següents recursos i serveis especialitzats:

·         SAI Mataró:

eça: Adreça: carrer de Cosme Churruca, 88 (entrada pel passatge dels Telers) 08301 Mataró. Tel.: 93 702 28 12. Correu electrònicinfo.cird@ajmataro.cat

        Servei de qualitat i de proximitat:

-          Adreçat a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

-          servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir la LGBTifòbia.

-          Acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGBTI.

Si ets d’un altre municipi consulta aquí el teu SAI més proper: https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/lgbti/atenciointegral/xarxasai/

 

       ·  Denunciar fets LGTBIfòbics durant l’estat d’alarma [+] 

·         Reflexions LGBTI per al confinament 

·         Recursos (vídeos, documentals, cinema) sobre temàtica LGTBI de forma totalment gratuïta.

Informació publicada el 30 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05