Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´Ajuntament de Caldes es reuneix amb Sorea i l´Ajuntament de Sant Vicenç per conèixer quines mesures s´estan prenent davant del desbordament d'aigua
Una de les opcions que s´esstan estudiant és la creació de dics de contenció.

Les fortes pluges i el temporal que s’ha viscut a tot Catalunya han provocat que els aqüífers siguin incapaços d’absorbir l’aigua i s’hagi creat un desbordament, tal i com s’ha pogut observar a la riera de Caldes, per la que baixa aigua qüasi permanentment.

És tracta d’un fenòmen natural, l’aigua busca sortides i brolla de diferents punts, cal destacar que els punts d’origen es troben fora del terme municipal de Caldes, i per aquest motiu, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, i especialment l’àrea de Serveis Urbans, s’ha reunit amb l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, i també amb Sorea, per conèixer quines solucions s’estan donant. L’Ajuntament de Sant Vicenç ha estat fent dics de contenció, per pal•liar el problema.

Malauradament, en tractar-se d’una incapacitat del subsòl, no hi ha una solució eficaç, i tot indica que caldrà esperar que l’aigua s’esgoti.

Des de l’àrea de Serveis Urbans es continuarà informant de com avança la situació.

Informació publicada el 15 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05