anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d´Estrac passa a la Fase 0 avanįada
Informem dels canvis més destacables que ha dictat el Ministeri de Sanitat, tal i com indica l´ordre ministerial SND/414/2020 publicada al BOE el 16 de maig

Fase0avanįadaA partir del 18 de maig, Caldes d’Estrac passa a la fase 0 avanįada. Segons l’ordre SND/414/2020 publicada al BOE el 16 de maig, aixō implica algunes flexibilitzacions sobre algunes de les restriccions establertes.

Comerįos: aquells establiments d’un māxim de 400 metres quadrats de superfície, poden obrir sense necessitat de sol•licitar la cita prčvia i amb un terį de l’aforament. Caldrā mantenir l’horari d’atenciķ preferent a persones grans i les mesures higičniques.

Bars i restaurants: Continua limitat el servei a fer menjar per emportar o a domicili.

Biblioteques: poden obrir només per al servei de préstec, sense sales de lectura ni activitats. La Biblioteca de Caldes ja estā treballant per poder oferir aquest servei el més aviat possible.

Museus: poden obrir amb un māxim d’un terį del seu aforament.

Llocs de culte: poden obrir amb un māxim d’un terį del seu aforament.

Funerals i vetlles: permesa assistčncia d’un māxim de 10 persones en espais tancats i de 15 en oberts

Centres educatius: poden obrir per a tasques de desinfecciķ i administratives.

• Els esportistes professionals o federats poden entrenar dins el límit de la regiķ sanitāria. La prāctica esportiva d'oci només es pot fer dins del municipi.

NO es poden fer trobades amb familiars ni amics, anar a terrasses de bars i restaurants ni moure's dins de la regiķ sanitāria.Consulta les FAQS de Protecciķ Civil [+]

Informaciķ publicada el 18 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05