Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d´Estrac passa a la Fase 0 avançada
Informem dels canvis més destacables que ha dictat el Ministeri de Sanitat, tal i com indica l´ordre ministerial SND/414/2020 publicada al BOE el 16 de maig

Fase0avançadaA partir del 18 de maig, Caldes d’Estrac passa a la fase 0 avançada. Segons l’ordre SND/414/2020 publicada al BOE el 16 de maig, això implica algunes flexibilitzacions sobre algunes de les restriccions establertes.

Comerços: aquells establiments d’un màxim de 400 metres quadrats de superfície, poden obrir sense necessitat de sol•licitar la cita prèvia i amb un terç de l’aforament. Caldrà mantenir l’horari d’atenció preferent a persones grans i les mesures higièniques.

Bars i restaurants: Continua limitat el servei a fer menjar per emportar o a domicili.

Biblioteques: poden obrir només per al servei de préstec, sense sales de lectura ni activitats. La Biblioteca de Caldes ja està treballant per poder oferir aquest servei el més aviat possible.

Museus: poden obrir amb un màxim d’un terç del seu aforament.

Llocs de culte: poden obrir amb un màxim d’un terç del seu aforament.

Funerals i vetlles: permesa assistència d’un màxim de 10 persones en espais tancats i de 15 en oberts

Centres educatius: poden obrir per a tasques de desinfecció i administratives.

• Els esportistes professionals o federats poden entrenar dins el límit de la regió sanitària. La pràctica esportiva d'oci només es pot fer dins del municipi.

NO es poden fer trobades amb familiars ni amics, anar a terrasses de bars i restaurants ni moure's dins de la regió sanitària.Consulta les FAQS de Protecció Civil [+]

Informació publicada el 18 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05