anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Enquesta " I tu, que en penses?"
L'enquesta estā pensada per a aquelles persones que estiguin empadronades a Caldes d'Estrac i que tinguin més de 50 anys

preguntes i respostesDes de la Regidoria de Gent Gran s'ha elaborat una enquesta per a cončixer la vostra opiniķ sobre alguns aspectes. L'objectiu és cončixer quina és la percepciķ sobre les necessitats que es poden tenir com també saber l'estat general de la gent gran del poble.

Envellir és un procés que pot ser actiu i ajuda a afavorir que aquest sigui de qualitat.

L'enquesta estā pensada per a aquelles persones que estiguin empadronades a Caldes d'Estrac i que tinguin més de 50 anys. Actualment a Caldes la poblaciķ de més de 50 anys representa el 45'95% de la poblaciķ total.

L'enquesta és totalment anōnima i voluntāria i per suposat, que les dades recopilades tindran un us exclusiu per a efectes estadístics. En cap cas es cediran a altres o es farā un ús comercial.

Es pot fer a través del següent enllaį de forma electrōnica: https://forms.gle/E83G96idKycdWurM7

També es podrā fer en format paper ja que es distribuiran cōpies per diferents llocs claus del poble com per exemple la farmācia, el mercat, el forn... En aquesta modalitat podreu deixar les vostres respostes a la bústia de l'edifici de la Fabriqueta.

Esperem que qui vulgui, pugui participa a ajudar-nos a fer de Caldes un lloc millor per a tots!

Grācies.

Informaciķ publicada el 22 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05