Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Enquesta " I tu, que en penses?"
L'enquesta està pensada per a aquelles persones que estiguin empadronades a Caldes d'Estrac i que tinguin més de 50 anys

preguntes i respostesDes de la Regidoria de Gent Gran s'ha elaborat una enquesta per a conèixer la vostra opinió sobre alguns aspectes. L'objectiu és conèixer quina és la percepció sobre les necessitats que es poden tenir com també saber l'estat general de la gent gran del poble.

Envellir és un procés que pot ser actiu i ajuda a afavorir que aquest sigui de qualitat.

L'enquesta està pensada per a aquelles persones que estiguin empadronades a Caldes d'Estrac i que tinguin més de 50 anys. Actualment a Caldes la població de més de 50 anys representa el 45'95% de la població total.

L'enquesta és totalment anònima i voluntària i per suposat, que les dades recopilades tindran un us exclusiu per a efectes estadístics. En cap cas es cediran a altres o es farà un ús comercial.

Es pot fer a través del següent enllaç de forma electrònica: https://forms.gle/E83G96idKycdWurM7

També es podrà fer en format paper ja que es distribuiran còpies per diferents llocs claus del poble com per exemple la farmàcia, el mercat, el forn... En aquesta modalitat podreu deixar les vostres respostes a la bústia de l'edifici de la Fabriqueta.

Esperem que qui vulgui, pugui participa a ajudar-nos a fer de Caldes un lloc millor per a tots!

Gràcies.

Informació publicada el 22 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05