Turisme - Barques
Turisme - Colon
Turisme - Drac
Turisme - Diables
Turisme - Torre
Turisme - Iot
TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
màx
14°
Poc ennuvolat
mín
màx
13°
Ennuvolat amb pluja escasa
mín
màx
15°
Dimecres 2Dijous 3Divendres 4

Cercador avançat
NOTÍCIES
POESIA i + 2020
El festival Poesia i + 2020 tindrà lloc del 2 al 12 de juliol al Maresme en un format que combinarà emissions en directe i recitals i concerts presencials, amb públic.

poesia_i_mes.jpegL’aposta de la Fundació Palau pel festival “Poesia i +”, es manté ferma tot i els riscos que està ocasionant la crisi sanitària de la COVID-19. Així ho ha expressat la recentment anomenada directora de la Fundació Palau, Anna Maluquer, qui ha recordat que en la poesia tant important és l’elocució, com les pauses i el silenci. D’altra banda, ha explicat Maluquer, el festival també vol ser un punt de trobada i suport per als artistes, poetes i tècnics, que s’han vist afectats per les mesures del confinament.

Una de les novetats que ha pogut avançar Maluquer és que aquest any s’incorporen dos municipis més al festival: Sant Vicenç de Montalt, i Teià.
Respecte a les diferents actuacions i recitals, la directora ha explicat que “s’intentarà oferir espectacles en directe “, però també que s’estan preparant càpsules de vídeo i s’està treballant per oferir les actuacions en streaming, per si l’evolució de la pandèmia impedeix oferir concerts en viu.

Aquest any, el festival se celebrarà de l’1 al 12 de juliol, segons Maluquer: “tornem a l'origen del festival i ho programem gairebé tot a Caldes”, segons la directora això permetrà tenir controlat l'espai i poder seguir el compliment dels protocols de seguretat de les diferents fases del desconfinament. No obstant, cal esmentar als 9 municipis que impulsen el festival: Caldes d’Estrac, Canet, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Dosrius, Alella, Teià i Mataró.

Recordem també que ja s’ha posat en marxa la venda de l’abonament a cegues que tal i com s’explica a la Fundació, està pensat especialment per al públic més fidel del festival i inclou quatre dels set espectacles de pagament i permetrà triar quins de manera preferent (entre el 15 i el 17 de juny, dia en què es posaran a la venda els abonaments generals).

Segons la Fundació Palau, a grans trets, la programació es dividirà en dues franges: una primera (19 h) dedicada a recitals que es podran veure únicament en streaming o en grups molt petits i una segona (20.30 h) dedicada a recitals i concerts que es podran veure de manera presencial al parc de Can Muntanyà. També ha donat a conèixer alguns dels noms que formaran part del festival com: Bernardo Atxaga, Christina Rosenvinge o Clàudia Cabero. Però per saber més detalls haurem d’esperar al dilluns 15 de juny en que la Fundació desvetllarà el programa sencer i la imatge del Festival.

Més informació [+]

Entrades i abnonaments   [+]

Abonament a cegues [+]

Informació publicada el 28 de maig de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h
Dilluns tancat.