Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOT═CIES
El festival Poesia i + 2020 tindrÓ lloc del 2 al 12 de juliol al Maresme en un format que combinarÓ emissions en directe i recitals i concerts presencials, amb p˙blic.

poesia_i_mes.jpegL’aposta de la Fundaciˇ Palau pel festival “Poesia i +”, es mantÚ ferma tot i els riscos que estÓ ocasionant la crisi sanitÓria de la COVID-19. AixÝ ho ha expressat la recentment anomenada directora de la Fundaciˇ Palau, Anna Maluquer, qui ha recordat que en la poesia tant important Ús l’elocuciˇ, com les pauses i el silenci. D’altra banda, ha explicat Maluquer, el festival tambÚ vol ser un punt de trobada i suport per als artistes, poetes i tŔcnics, que s’han vist afectats per les mesures del confinament.

Una de les novetats que ha pogut avanšar Maluquer Ús que aquest any s’incorporen dos municipis mÚs al festival: Sant Vicenš de Montalt, i TeiÓ.
Respecte a les diferents actuacions i recitals, la directora ha explicat que “s’intentarÓ oferir espectacles en directe “, per˛ tambÚ que s’estan preparant cÓpsules de vÝdeo i s’estÓ treballant per oferir les actuacions en streaming, per si l’evoluciˇ de la pandŔmia impedeix oferir concerts en viu.

Aquest any, el festival se celebrarÓ de l’1 al 12 de juliol, segons Maluquer: “tornem a l'origen del festival i ho programem gairebÚ tot a Caldes”, segons la directora aix˛ permetrÓ tenir controlat l'espai i poder seguir el compliment dels protocols de seguretat de les diferents fases del desconfinament. No obstant, cal esmentar als 9 municipis que impulsen el festival: Caldes d’Estrac, Canet, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenš de Montalt, Dosrius, Alella, TeiÓ i Matarˇ.

Recordem tambÚ que ja s’ha posat en marxa la venda de l’abonament a cegues que tal i com s’explica a la Fundaciˇ, estÓ pensat especialment per al p˙blic mÚs fidel del festival i inclou quatre dels set espectacles de pagament i permetrÓ triar quins de manera preferent (entre el 15 i el 17 de juny, dia en quŔ es posaran a la venda els abonaments generals).

Segons la Fundaciˇ Palau, a grans trets, la programaciˇ es dividirÓ en dues franges: una primera (19 h) dedicada a recitals que es podran veure ˙nicament en streaming o en grups molt petits i una segona (20.30 h) dedicada a recitals i concerts que es podran veure de manera presencial al parc de Can MuntanyÓ. TambÚ ha donat a conŔixer alguns dels noms que formaran part del festival com: Bernardo Atxaga, Christina Rosenvinge o ClÓudia Cabero. Per˛ per saber mÚs detalls haurem d’esperar al dilluns 15 de juny en que la Fundaciˇ desvetllarÓ el programa sencer i la imatge del Festival.

MÚs informaciˇ [+]

Entrades i abnonaments   [+]

Abonament a cegues [+]

Informaciˇ publicada el 28 de maig de 2020