Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Finalitzen les obres de reparaciķ del mur de l´esplanada de Can Muntanyā i continua endavant la reparaciķ del Pavellķ Municipal
S´espera que l´obra del Pavellķ Municipal finalitzi a finals del mes de juny

mur esplanadaCom a conseqüčncia del temporal de pluja, vent i mar del dia 21 de gener de 2020, es van produir diversos desperfectes en el municipi de Caldes d’Estrac, entre ells, l'esllavissada d'un tram de mur de pedra seca situat a l’Esplanada de Can Muntanyā.

200611_sostrepavelloCal destacar que el mur de pedra correspon a la tanca de la finca privada de Can Muntanyā i per tant l’execuciķ de la seva reparaciķ va correspondre a la propietat. Des de l’Ajuntament de Caldes es va fer el requeriment per tal que executés la construcciķ d'un mur de contenciķ armat i posteriorment es realitzés l’acabat amb el color proposat per l'Ajuntament.

D’altra banda, els darrers dies s’han estat executant els treballs de reparaciķ i impermeabilitzaciķ a la coberta del Pavellķ Municipal. Segons els Serveis Tčcnics de l’Ajuntament aquests treballs consisteixen en el subministrament i muntatge d'una escala vertical amb protecciķ, la neteja i sanejament de la pintura en mal estat, la neteja i sanejament dels canals exteriors, l’ aplicaciķ de resina semi sōlida per segellar i resina
líquida per protegir les filtracions, i l’eliminaciķ de cargols existents per a la substituciķ i muntatge de cargols autoperforant amb junta d'estanqueitat.


Segons el regidor d’Urbanisme, Miquel González, les obres finalitzaran com a molt tard a finals del mes de juny, i l’actuaciķ garantirā les condicions ōptimes per a la prāctica dels diferents esports que es fan al pavellķ municipal, així com la prevenciķ de goteres i filtracions que ocasiona l’acciķ del vent i la pluja.

Informaciķ publicada l'11 de juny de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05