Ajuntament de
Caldes d'Estrac

mur esplanadaCom a conseqüència del temporal de pluja, vent i mar del dia 21 de gener de 2020, es van produir diversos desperfectes en el municipi de Caldes d’Estrac, entre ells, l'esllavissada d'un tram de mur de pedra seca situat a l’Esplanada de Can Muntanyà.

200611_sostrepavelloCal destacar que el mur de pedra correspon a la tanca de la finca privada de Can Muntanyà i per tant l’execució de la seva reparació va correspondre a la propietat. Des de l’Ajuntament de Caldes es va fer el requeriment per tal que executés la construcció d'un mur de contenció armat i posteriorment es realitzés l’acabat amb el color proposat per l'Ajuntament.

D’altra banda, els darrers dies s’han estat executant els treballs de reparació i impermeabilització a la coberta del Pavelló Municipal. Segons els Serveis Tècnics de l’Ajuntament aquests treballs consisteixen en el subministrament i muntatge d'una escala vertical amb protecció, la neteja i sanejament de la pintura en mal estat, la neteja i sanejament dels canals exteriors, l’ aplicació de resina semi sòlida per segellar i resina
líquida per protegir les filtracions, i l’eliminació de cargols existents per a la substitució i muntatge de cargols autoperforant amb junta d'estanqueitat.


Segons el regidor d’Urbanisme, Miquel González, les obres finalitzaran com a molt tard a finals del mes de juny, i l’actuació garantirà les condicions òptimes per a la pràctica dels diferents esports que es fan al pavelló municipal, així com la prevenció de goteres i filtracions que ocasiona l’acció del vent i la pluja.

Informació publicada l'11 de juny de 2020