Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´Escola Bressol de Caldes i l´Escola Sagrada Família reobren les seves portes.
S´haurā de seguir un protocol estricte de mesures preventives estipulades pel Departament de Salut, Educaciķ de la Generalitat i Protecciķ Civil.

escola_bressolEl dilluns 15 de juny l’escola Bressol de Caldes d’Estrac ha reobert les seves portes després que el passat 13 de marį hagués de tancar, degut a la COVID-19. Ara que Caldes d’Estrac ha passat a la fase 2 de la desescalada, el Govern Espanyol i el Departament de Salut permeten l’obertura dels centres educatius, amb certes restriccions i un protocol estricte de desinfecciķ i neteja per 170323_escolasagradaflia_extevitar possibles contagis del Coronavirus.

Des de la regidoria d’Ensenyament Freddy Freixas afirma que “un dels principals objectius és facilitar la conciliaciķ laboral i familiar. Els darrers dies hem estat realitzant converses entre la direcciķ del centre, les famílies i l’AMPA, per poder oferir la millor opciķ possible d’acollida als infants”. D’aquesta manera s’ha consensuat que l’escola obri de dilluns a divendres de 8 a 13h, i hi podran accedir tots els infants nascuts abans del 2019. A més, a més, degut a la situaciķ actual, les famílies pagaran la part proporcional, (és a dir, per setmanes d’assistčncia) fins el 22 de juliol, que finalitza el curs escolar.

Tanmateix, l’Escola Sagrada Família també va obrir les seves portes el passat 8 de juny, seguint les indicacions i directrius del Departament d’Educaciķ. El curs acabarā el prōxim 19 de juny.

Des de la regidoria d’Ensenyament es vol fer un agraīment especial per a la comprensiķ que han mostrat totes les parts implicades que ha permčs arribar a un acord on el més important sķn els infants.

Informaciķ publicada el 17 de juny de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05