Ajuntament de
Caldes d'Estrac
S´haurà de seguir un protocol estricte de mesures preventives estipulades pel Departament de Salut, Educació de la Generalitat i Protecció Civil.

escola_bressolEl dilluns 15 de juny l’escola Bressol de Caldes d’Estrac ha reobert les seves portes després que el passat 13 de març hagués de tancar, degut a la COVID-19. Ara que Caldes d’Estrac ha passat a la fase 2 de la desescalada, el Govern Espanyol i el Departament de Salut permeten l’obertura dels centres educatius, amb certes restriccions i un protocol estricte de desinfecció i neteja per 170323_escolasagradaflia_extevitar possibles contagis del Coronavirus.

Des de la regidoria d’Ensenyament Freddy Freixas afirma que “un dels principals objectius és facilitar la conciliació laboral i familiar. Els darrers dies hem estat realitzant converses entre la direcció del centre, les famílies i l’AMPA, per poder oferir la millor opció possible d’acollida als infants”. D’aquesta manera s’ha consensuat que l’escola obri de dilluns a divendres de 8 a 13h, i hi podran accedir tots els infants nascuts abans del 2019. A més, a més, degut a la situació actual, les famílies pagaran la part proporcional, (és a dir, per setmanes d’assistència) fins el 22 de juliol, que finalitza el curs escolar.

Tanmateix, l’Escola Sagrada Família també va obrir les seves portes el passat 8 de juny, seguint les indicacions i directrius del Departament d’Educació. El curs acabarà el pròxim 19 de juny.

Des de la regidoria d’Ensenyament es vol fer un agraïment especial per a la comprensió que han mostrat totes les parts implicades que ha permès arribar a un acord on el més important són els infants.

Informació publicada el 17 de juny de 2020