Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El 23 de juny a les 19h a la plaša de la vila celebrarem l┤arribada de la flama del Canigˇ

cartell_flama_canigo__1_.jpgL’Ajuntament de Caldes d’Estrac es suma com cada any a la iniciativa d’Ďmnium Cultural que cada any porta la Flama del Canigˇ  del cim d’aquesta muntanya del Pirineu catalÓ, i grÓcies a la col•laboraciˇ de centenars de voluntaris i equips de foc que la distribueixen amb relleus arreu dels Pa´sos Catalans seguint diverses rutes.

Tal i com s’explica des d’Ďmnium , aquest any sengint el lema “enguany encenc la flama per tu” , aquesta tradiciˇ vinculada al solstici d’estiu esdevindrÓ un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19. La Flama tambÚ continuarÓ sent un record per als presos polÝtics i exiliats, per reivindicar la defensa dels drets i llibertats fonamentals.

A Caldes d’Estrac, la Flama del Canigˇ arribarÓ a partir de les 19h a la plaša de la Vila, on tindrÓ lloc la lectura del manifest. A continuaciˇ es convidarÓ a tots els ve´ns i ve´nes de Caldes a mantenir viva aquesta flama, animant a tots a recollir-la i portar-la a casa per balcons i finestres.

L’ANC de Caldes s’afegeix a la iniciativa amb el lema “Emporta’t la flama del Canigˇ a casa” i  organitzarÓ un punt de venda d’espelmes. El 50% dels donatius que es recullin de la venta d’espelmes es destinaran a la Caixa de Solidaritat

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac s’anima a tots els ve´ns i ve´nes a participar i a mantenir viu l’esperit de la Flama, portant-la a casa, ja que enguany no es podrÓ encendre la foguera de Sant Joan. Emporteu-vos la Flama del Canigˇ a Casa i compartiu els vostres missatges amb l’etiqueta #FlamaCanigˇ20

Informaciˇ publicada el 19 de juny de 2020