Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d´Estrac mantindrā les platges tancades durant la revetlla de Sant Joan
L´objectiu és evitar una aflučncia massiva de públic on no es pogui garantir la distāncia de seguretat entre les persones necessari en l´actual crisi de la COVID-19

consells revetllaAquest divendres 19 de juny l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha tret un decret a través del qual es resol que totes les platges de Caldes estiguin tancades des de les 20h del 23 de juny fins a les 8h del 24 de juny per evitar possibles aglomeracions que suposarien un alt risc de contagi de la COVID-19.

Des de l’Ajuntament s’ha valorat que si cada any Caldes acull una massiva aflučncia de públic a les seves platges durant la revetlla, aquest any l’aflučncia seria encara més gran donat que molts municipis propers han anunciat el tancament de les seves platges.

De fet, l’esmentat  efecte crida que hauria provocat ser una de les poques localitats amb les platges obertes, ja s’havia comenįat a notar aquesta setmana en les nombroses demandes de ciutadans d’arreu de Catalunya que s’han posat en contacte amb l’ajuntament a través de l’OAC i les xarxes socials per cončixer si podrien venir a Caldes a celebrar la revetlla de Sant Joan.

Tenint en compte, a més, les mesures i protocols que cal seguir en l’actual escenari de crisi sanitāria de la COVID-19, s’ha valorat que davant d’una aglomeraciķ de gent no es podria garantir el respecte de la distāncia de seguretat i l’aforament māxim.
Tanmateix, les guinguetes podran realitzar la seva activitat habitual, sempre garantint la normativa sanitāria i respectant  els aforaments i les superfícies d’ocupaciķ permeses. És per aixō que des de l’Ajuntament s’agraeix als veīns i veīnes la seva comprensiķ davant les circumstāncies tot esperant la seva col•laboraciķ.

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac posem a disposiciķ de la ciutadania les recomanacions i consells d’autoprotecciķ que envia el Departament d’Interior de la Generalitat.

1. És important no fer foc ni tirar coets a menys de 500 metres de zones amb vegetaciķ.

2. No s’han de portar ampolles de gel hidroalcohōlic a les butxaques quan es tirin petards, ja que el gel és inflamable i pot suposar un risc. Per aixō, Protecciķ Civil recomana als que hagin de tirar petards rentar-se les mans abans amb aigua i sabķ i no compartir els objectes amb ningú més.

3. Les mascaretes no sķn inflamables, perō també es poden cremar o fer-s'hi un forat si els cau alguna espurna. Per aixō també es recomana mantenir una gran distāncia entre les metxes i les mascaretes.

Per a més informaciķ i consells de seguretat podeu consultar en aquest enllaį

Informaciķ publicada el 19 de juny de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05