Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´Ajuntament de Caldes d´Estrac signa un conveni de cooperaciķ amb Humana per al foment del reciclatge i el comportament sostenible
Entre d´altres mesures, l´ONGD posa a disposiciķ dels veīns i veīnes sis contenidors de recollida selectiva de roba usada 

humanaAmb l’objectiu de continuar sensibilitzant als veīns i veīnes de Caldes en relaciķ amb el reciclatge, la reutilitzaciķ dels residus i la seva valoritzaciķ, el passat dijous 4 de juny l’Ajuntament de Caldes d’Estrac va signar un conveni de cooperaciķ amb l’Organitzaciķ No Governamental per al Desenvolupament Humana- Fundaciķn Pueblo para Pueblo.

Segons l’alcaldessa, Rosa Pou, “aquest conveni és una eina més per a que tots junts treballem en la creaciķ d’una vila més sostenible i solidāria; a la vegada que donem resposta a la demanda de molts veīns i veīnes que volen donar la roba en bones condicions que ja no fan servir, tot potenciant una economia circular”.

humanaPer a posar en funcionament la recollida selectiva de roba usada, Humana posa a disposiciķ de Caldes d’Estrac un total de 6 contenidors que s’ubicaran en: Can Muntanyā, Camí Ral-Eucaliptus, davant del Poliesportiu Municipal, i al carrer Lluís companys, davant del cementiri.

humanaCal destacar que a més de la recollida selectiva de roba usada, Humana s’ha compromčs a dur a terme un programa d’activitats de sensibilitzaciķ, destinat als veīns i veīnes de Caldes, a més de mencionar a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac en les seves accions de cooperaciķ Internacional.

D’altra banda, l’Ajuntament podrā disposar anualment de 350kg de roba usada sense classificar per a l’ús que es cregui convenient. Cal destacar també, que el fet de tenir aquests contenidors suposa un doble retorn econōmic, per l’estalvi que suposar reduīr el rebuig, i la compensaciķ que es rep en potenciar el reciclatge.

 Recordem que HUMANA – Fundaciķn Pueblo para Pueblo, és una ONGD que des de 1987 desenvolupa projectes de cooperaciķ en diferents paīsos d'Āfrica, Amčrica Llatina i Āsia, projectes que tenen com a objectiu impulsar la formaciķ, l'educaciķ, la capacitaciķ i el progrés de les comunitats beneficiāries. Cal destacar que a més, a més, aquesta ONGD crea un total de 700 llocs de treball només a l’Estat Espanyol.

El finanįament d'aquestes activitats, és possible grācies als recursos obtinguts per

HUMANA, d'una banda, a través de donacions i recollida de roba i calįat utilitzats, i de l'altra, a través de subvencions que rep de diferents administracions.

Informaciķ publicada el 19 de juny de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05