Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La programació continua aquesta setmana amb escriptors tan coneguts com Bernardo Atxaga i actuacions de grups destacats en el panorama actual com Mishima

poesia_i_mes.jpegDesprés d’una primera setmana amb una intensa programació  amb artistes destacats en l’escena poètica actual com Blanca Llum Vidal o Jordi Cornudella, fins a concerts com el de Marialluïsa, i tocant algunes tecles més experimentals com la proposta de Laia Estruch,  el Festival Poesia i + 2020 continuarà aquesta setmana amb una programació pensada per al gaudi de tots els espectadors.

En streaming, format que s’ha estrenat aquest any a conseqüència del Coronavirus, es podrà gaudir d’ Estel Solé i Jordi Busqué, Júlia Francino acompanyada per Refree, Aina Clotet amb Jordi Oriol, i Nois Tutú.

El festival també ofereix actuacions i recitals en directe, al Parc Can Muntanyà i a la Fundació Palau.

Dijous al vespre els protagonistes seran Bernardo Atxaga i Mishima, mentre que la nit del divendres serà per Ajo + Min, i  Christina Rosenvinge.

Dissabte al vespre com ja és habitual, gaudirem de la nit de poetes amb Yolanda Castaño, Albert Balasch i Josep Pedrals, i Miquel Serra.

El festival finalitzarà el diumenge amb una programació que començarà amb les “Accions a la Muntanya” amb Irene Solà + Estampa, Pedro Torres, i es tancarà amb Versonautas, Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic.

Totes les actuacions en directe també es podran seguir en streaming.

Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes s’anima a tothom a participar i endinsar-se en les propostes que aquest any ens porta la 15a edició del festival, especialment aquest any en el que la COVID-19 ha fet que s’hagin hagut de superar molts obstacles per aconseguir anar endavant.

Més informació i programació [+]

Informació publicada el 8 de juliol de 2020