Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tornen els banys adaptats, aquest any amb el protocol de seguretat de prevenció del coronavirus
El servei de banys adaptats es va iniciar el 4 de juliol i es realitzarà fins al 13 de setembre

banys adaptats 2020

Aquest any serà el tercer que la Creu Roja en coordinació amb l’àrea d’Acció Social, realitza els banys adaptats amb els amfibis per a persones amb diversitat funcional de mobilitat a Caldes d’Estrac.

Es tracta d’un servei de qualitat que l’any passat es va complementar amb un servei de desplaçament a la platja destinat a les persones amb mobilitat reduïda i que es va iniciar el 2018 amb 70 usuaris i que durant el 2019 ho van utilitzar 150 usuaris, obtenint una valoració molt positiva.

Enguany però, s’han establert unes mesures de seguretat que consten als protocols de tota Espanya amb motiu de la COVID-19.

La distància interpersonal i l’ús de la mascareta és obligatori i aquest any hi ha dues modalitats per a realitzar el bany. Una opció és que els mateixos familiars es facin càrrec de realitzar l’activitat i l’altra que ho facin des de l’equip de Creu Roja. En aquest darrer cas cal signar un document per donar el consentiment informat dels riscos de realitzar l’activitat.

Recordem que serà necessari realitzar una cita prèvia per acordar el dia i l’hora del bany adaptat. La disponibilitat horària per a realitzar-ho és: dilluns, dimecres i divendres de 11:00 a 15:00 i es comptarà amb els voluntaris socials per fer aquesta tasca.

Per aquest motiu us recomanem que us dirigiu al local de la platja de la Creu Roja on us podran informar de la disponibilitat dels banys adaptats i us resoldran qualsevol dubte que tingueu. L’horari de la caseta és de dilluns a divendres de 10 a 18 hores i els dissabtes i diumenges de 10 a 19 hores. Recordem també que el servei de banys adaptats es realitzarà fins al 13 de setembre.

Informació publicada el 31 de juliol de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05