Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El servei de banys adaptats es va iniciar el 4 de juliol i es realitzarÓ fins al 13 de setembre

banys adaptats 2020

Aquest any serÓ el tercer que la Creu Roja en coordinaciˇ amb l’Órea d’Acciˇ Social, realitza els banys adaptats amb els amfibis per a persones amb diversitat funcional de mobilitat a Caldes d’Estrac.

Es tracta d’un servei de qualitat que l’any passat es va complementar amb un servei de desplašament a la platja destinat a les persones amb mobilitat redu´da i que es va iniciar el 2018 amb 70 usuaris i que durant el 2019 ho van utilitzar 150 usuaris, obtenint una valoraciˇ molt positiva.

Enguany per˛, s’han establert unes mesures de seguretat que consten als protocols de tota Espanya amb motiu de la COVID-19.

La distÓncia interpersonal i l’˙s de la mascareta Ús obligatori i aquest any hi ha dues modalitats per a realitzar el bany. Una opciˇ Ús que els mateixos familiars es facin cÓrrec de realitzar l’activitat i l’altra que ho facin des de l’equip de Creu Roja. En aquest darrer cas cal signar un document per donar el consentiment informat dels riscos de realitzar l’activitat.

Recordem que serÓ necessari realitzar una cita prŔvia per acordar el dia i l’hora del bany adaptat. La disponibilitat horÓria per a realitzar-ho Ús: dilluns, dimecres i divendres de 11:00 a 15:00 i es comptarÓ amb els voluntaris socials per fer aquesta tasca.

Per aquest motiu us recomanem que us dirigiu al local de la platja de la Creu Roja on us podran informar de la disponibilitat dels banys adaptats i us resoldran qualsevol dubte que tingueu. L’horari de la caseta Ús de dilluns a divendres de 10 a 18 hores i els dissabtes i diumenges de 10 a 19 hores. Recordem tambÚ que el servei de banys adaptats es realitzarÓ fins al 13 de setembre.

Informaciˇ publicada el 31 de juliol de 2020