Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Vine a gaudir d´un estiu jove a la fresca!
L´Espai Jove t´ofereix un munt de propostes perquè aquest agost no et quedis a casa

estiu joveUn any més l’Espai Jove ofereix una programació complerta per al mes d’agost amb tallers, activitats artístiques, esport i molt més pensada per als nois i noies de Caldes: decoració i tint de samarretes, concurs de dibuix, torneig de tennis taula i un taller per personalitzar les mascaretes.

estiu jove tennisLes activitats es duran a terme a la terrassa de l’equipament, l’aforament és limitat i per tant, recordem que cal realitzar una inscripció prèvia. D’aquesta manera es podrà garantir les mesures de seguretat i higiene que estipulen les autoritats sanitàries per a la contenció de la COVID-19.

Recordem també que durant aquest estiu i fins al mes de setembre, l’Espai Jove amplia els horaris i també obre els dimarts. D’aquesta manera, l’horari d’estiu de l’Espai Jove és de dimarts a dissabte de 17 a 20h.

D’altra banda, també és important recordar als usuaris que per utilitzar l’equipament , i seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries davant la COVID-19, s’ha d’omplir la Fitxa d’Inscripció a l’Espai Jove i la Declaració Responsable que trobareu al final de la notícia.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’Espai Jove a través del  telèfon 937 911 778 o a través de l’adreça electrònica : cdst.espaijove@caldetes.cat

Més informació:

Declaració responsable - menors [+]

Declaració responsable - majors d'edat [+]

Fitxa d'Inscripció a l'Espai Jove [+]

Informació publicada el 13 d'agost de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05