Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Comunicat del consistori de Caldes d´Estrac
El consistori en ple de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac lamenta comunicar que ha de suspendre la Festa Major 2020 degut a l´alt risc de contagi per la COVID-19.

festa major - suspesaAquest dimarts 25 d’agost i per unanimitat de tot el consistori de Caldes d’Estrac s’ha decidit suspendre la Festa Major de Caldes d’Estrac 2020 com a mesura de prevenció davant la COVID-19.

L’àrea de Cultura havia estat treballant en un nou format que s’adaptés completament a les mesures de seguretat i de prevenció de contenció de la COVID-19 estipulades per les autoritats sanitàries; però vist l’evolució de la pandèmia i les noves mesures que estipulen les autoritats, com la de no poder fer reunions de més de deu persones, s’ha decidit que era millor suspendre la Festa Major.

El consistori lamenta haver de prendre aquesta decisió, i per això s’ha esperat fins al darrer moment, per si es podia mantenir la possibilitat de dur-la a terme. Es tracta d’una decisió consensuada per tots els grups polítics que formen el consistori i per la majoria d’entitats que participen a la Festa Major de Caldes.

Des de l’àrea de Cultura també s’ha pres la decisió de que les activitats que s’havien de fer durant la Festa Major es traslladin a la Festa Major de Santa Llúcia, adequant-la amb una programació més complerta, sempre que l’evolució de la pandèmia i les mesures de contenció ho permetin.

Des del consistori es demana comprensió als veïns i veïnes de Caldes d’Estrac, ja que es tracta d’una decisió difícil però necessària per fer front a la COVID-19. D’altra banda, volem donar les gràcies a tots els ciutadans per tots els esforços que s’estan duent a terme.

Informació publicada el 26 d'agost de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05