Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La commemoració de la Diada se celebra a Caldes amb la sobrietat imposada per la COVID-19
A les 10h del matí, els grups municipals i representants de les entitats de Caldes s´han trobat al peu del mirador de l´11 de setembre per hissar la Senyera i fer una ofrena floral en un acte tancat al públic, tot seguint les mesures establertes per les autoritats sanitàries.

11 setembre

La Diada de l´Onze de Setembre s´ha celebrat tal i com estava previst aquest matí a les 10h davant del mirador de l´11 de setembre del Parc Muntanyà. Les mesures de contenció de la COVID-19 han marcat l´acte i per això s´ha hagut de tancar al públic i únicament han participat els grups municipals i dos representants de cada entitat.

11 setembreUn cop l´alcaldessa ha lliurat la bandera catalana a la Policia Local, s´ha procedit a fer la hissada de la Senyera amb el Cant de la Senyera de fons. Tot seguit s´ha realitzat l´ofrena floral en la que han participat: el Club de Patinatge Artístic, la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d´Estrac, Caldes per la Independència – ANC, la Colla de Diables d´Estrac, l´Associació de Pensionistes i Tercera Edat, els partits polítics municipals, ERC, PSC, JUNTS i GdE i el Consistori de Caldes.

11 setembre 2020Excepcionalment, no s´ha llegit el missatge de l´Alcaldessa, Rosa Pou, com una de les mesures de prevenció de la COVID-19, i l´acte ha finalitzat amb el cant de l´Himne dels Segadors de tots els presents, sense el vermut que s´acostumava a realitzar per concloure la celebració.

No obstant, a continuació podreu llegir el missatge de Pou “Mantenim el somriure del convenciment”, on l´alcaldessa cita una de les frases de Dolors Bassa, que en una trobada feminista telemàtica junt amb Carme Forcadell, va dir de forma espontànea en demanar-lis que moguessin la càmera per visualitzar-les millor.

Un missatge que reflexiona sobre el paper de les alcaldies, regidors i regidores que actuen “amb el convenciment de que els nostres ideals i decisions seran els millors per a la nostra ciutadania i el nostre entorn.”, i que posa èmfasi en l´esperit de l´11 de setembre: “I no patiu encara que aquesta diada sigui diferent. El civisme, l´empatia, el respecte, la defensa del bé comú... són valors que ens poden cohesionar molt més que qualsevol concentració multitudinària puntual, ara que encara que volguéssim no hi podríem participar.”

Així doncs des de l´Ajuntament de Caldes es desitja una molt bona Diada a tots els ciutadans i ciutadanes, tot i l´excepcionalitat d´aquest any, que no ha permés una celebració oberta a tothom.

11s-patinatge11s-diables11s geganters
11 s tercera edat11 s anc11 s anc 2
11 s - gde11s junts11 s -psc
11s-erc11 s - consistori

Missatge 11 de setembre - Rosa Pou, alcaldessa de Caldes d'Estrac [+]

Informació publicada l'11 de setembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05