Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La caldenca Althea Migueloa Matas ha obtingut una distinció PAU
Des de l´Àrea d´Ensenyament es va realitzar una recepció oficial amb l´estudiant premiada, la seva família, l´alcaldessa, el regidor i el tècnic d´educació que va tenir lloc a l´Ajuntament de Caldes
600

Althea Migueloa Matas veïna de Caldes d’Estrac i alumna de l’Institut Esteve Albert, ha superat les proves PAU amb una nota de 13, 5 sobre 14 obtenint una Distinció PAU.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac s’ha volgut valorar la comesa de la jove estudiant, no només pel resultat final, sinó, i sobretot, per la seva tenacitat, esforç i treball per aconseguir el seu objectiu, que era entrar a la carrera de Medicina. És per això que el 14 d’agost l’Ajuntament de Caldes d’Estrac va realitzar una recepció oficial a l’estudiant presidida per l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, i el regidor d’Educació, Freddy Freixas, durant la qual se li va lliurar un ram de flors i dos llibres.

Per a l’estudiant, els resultats no han estat una sorpresa. Migueloa va explicar que va iniciar el batxillerat amb l’objectiu de poder entrar a medicina “i per això vaig esforçar-me molt, mirant les meves notes per aconseguir una bona mitjana amb la que pogués entrar”. Després, durant la selectivitat, la situació provocada per la pandèmia i el fet de trencar-se una cama la mateixa setmana no van ser d’ajuda “vaig passar molt d’estrès i creia que podia haver-ho fet millor en alguns dels exàmens”, però el resultat ha estat més que satisfactori i ara Migueloa ja es prepara per realitzar el seu primer any de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les distincions PAU, són un títol que atorga el Consell Interuniversitari de Catalunya des del 2001 i de forma anual als alumnes que obtinguin una nota igual o superior a 9 punts en la seva qualificació de la fase general de la PAU, amb l’objectiu de reconèixer la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat de Catalunya. D’altra banda, en haver obtingut Migueloa matrícula d’honor al batxillerat científic podrà beneficiar-se d’una beca de matrícula universitària. Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac es desitja molt d’èxit a l’estudiant que aquests dies es prepara també per als premis extraordinaris de Batxillerat.

Informació publicada el 15 de setembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05