Turisme - Colon
Turisme - Drac
Turisme - Torre
Turisme - Diables
Turisme - Barques
Turisme - Iot
TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Cobert amb pluja
mín
16°
màx
24°
Intervals de nuvolositat
mín
14°
màx
25°
Descobert
mín
12°
màx
23°
Dijous 22Divendres 23Dissabte 24

Cercador avançat
NOTÍCIES
27 de setembre: Dia mundial del Turisme 2020
Les àrees de Promoció Econòmica i Turisme recorden la importància del turisme sostenible i agraeixen l´esforç de tots els emprenedors per minimitzar els contagis de la COVID-19

dia mundial turisme

Enguany, el Dia mundial del turisme arriba en un moment crític en mig de la pandèmia mundial de la COVID-19, en què alguns posen la mirada en el Turisme per impulsar la recuperació dels efectes de la pandèmia, en generar llocs de treball i per tant un pilar econòmic.

En la edició del 2020 del Dia Mundial del Turisme, la organització mundial de turisme (OMT) celebra la capacitat excepcional del turisme per crear oportunitats fora de les grans ciutats i preservar el patrimoni cultural i natural.

Des de la Regidoria de turisme ens volem unir a aquesta celebració recordant més que mai que el turisme sostenible ofereix oportunitats de futur i desenvolupament econòmic. En aquest sentit, recuperem les imatges de la Bio Fira Aquacalida que podeu veure en:

Fotos Aqua Calida 2019 [+]

-Fotos Aqua Calida 2018 [+]

-Fotos Aqua Calida 2017 [+]

i també us convidem a visitar-nos www.caldetes.cat/turisme

Volem acabar amb un agraïment especial per tots els establiments, empreses, comerços i restaurants que estan fent un esforç per tal de minimitzar els riscos del contagi de la COVID-19 en aplicar els protocols que recomana el Govern, generant així una imatge d’establiments solidàriament responsables que contribueixen en atraure un turisme sostenible de present i futur. Per a tots ells recuperem els 3 vídeos de la campanya: Caldes, Ara és l’hora dels petits! 

Informació publicada el 25 de setembre de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat
 
Horari:***Covid-19-REOBRIM EL 18 JUNY. Ganes de retrobar-nos ! ****
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat