Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´Ajuntament de Caldes s´adhereix a la campanya contra el Càncer de Mama
Amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama s´il•luminarà de rosa la façana de l´Ajuntament durant tota la setmana i es posaran guardioles a diferents punts de la vila per recaptar fons destinats a l´AECC

ajuntament_cancermama

Aquest 19 d’octubre, s’ha commemorat el dia internacional contra el Càncer de Mama. Segons les dades de l’AECC, Asociación Española Contra el Cáncer de Mama, actualment a Espanya es diagnostiquen al voltant de 33.307 nou casos a l’any.

És per això que l’Ajuntament de Caldes dóna importància a aquesta dada i vol donar suport a totes les dones que pateixen la malaltia unint-se a la campanya de l’AECC que fa incidència en el fet de que tal i com indica l’estudi “toxicitat financera del càncer de mama”, un 42% de les dones treballadores que pateixen la malaltia perden gairebé tots els ingressos, mentre que un 34% han perdut o han hagut de deixar la feina a causa de la malaltia. Una realitat que s’agreuja amb l’escenari de post-Covid.

Per a totes les dones que estan lluitant contra la malaltia, doncs, la façana de l’Ajuntament de Caldes s’il•luminarà de color rosa durant tota la setmana. A més a més, i seguint una proposta ciutadana d’un grup de professionals de Caldes es posaran guardioles per recaptar fons per a l’AECC en l’OAC, i en els establiments: Room Room, Rels ioga i Hotel Dynamic. Més endavant, en funció de l’evolució de la pandèmia, i seguint la proposta d’aquest grup de ciutadans, es faran activitats per conscienciació de diferents hàbits saludables que poden ajudar a realitzar un pronòstic precoç, fonamental per fer front al càncer.

Informació publicada el 21 d'octubre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05