Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les persones interessades han de demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania per telèfon o apropant-se els matins de dilluns a divendres

Campanya DNI 2020Amb la voluntat de facilitar les gestions administratives als veïns i veïnes de Caldes, l’Àrea de Governació de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha engegat una nova campanya de renovació del DNI al municipi. A l’espera de la confirmació de les dates definitives per part de la Policia Nacional, el consistori fa una crida a totes aquelles persones que necessitin renovar el seu DNI perquè es posin en contacte amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania trucant al telèfon 93 791 00 05 o apropant-se presencialment a les oficines municipals de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

El cost de la renovació del DNI és de 12 euros, tot i que el tràmit és gratuït si el document està en vigor i s’ha de fer un canvi de domicili o si s’és membre de família nombrosa. Tot seguit, s’enumera la documentació que cal portar a la cita:

  • Per a la primera inscripció: una fotografia, certificat d'empadronament a Caldes d’Estrac (validesa de 3 mesos) i certificat literal de naixement expedit pel Registre Civil (validesa de 3 mesos).
  • Per a renovació per caducitat: una fotografia i el DNI caducat.
  • Per a renovació per canvi de domicili: una fotografia i certificat d'empadronament (validesa de 3 mesos). És gratuït si el document està en vigor.
  • Per a renovació per pèrdua: una fotografia.
  • Per a renovació per sostracció: una fotografia i la denúncia de la sostracció.

Per últim, cal recordar que és obligatori disposar del DNI a partir dels 14 anys i que les dades que hi consten han d’estar actualitzades.

Informació publicada el 5 de novembre de 2020