TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
17°
Molt ennuvolat amb pluja
mín
10°
màx
17°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
10°
màx
19°
Dimecres 24Dijous 25Divendres 26
TURISME
Forma't durant el Post covid19
sessions formatives online per al comerç
  • La situació que estem vivint l'hem de veure  com una oportunitat per adaptar les nostres botigues, i sens dubte la unió de la botiga física i el món online juga un gran paper. En aquest apartat hem recollit formació que t'acompanyarà en la teva transformació digital.

    Informa't i tria entre els cursos gratuïts en línea de tres setmanes, per aprofondir en els temes que afecten al comerç on line. És un projecte anomenat digiemprèn del servei de comerç de la diputació de barcelona a on l'Ajuntament de caldes d'estrac s'ha adscrit al projecte DIGIEMPRÈN per tal que els comerços de caldes puguin accedir a la formació gratuïta.

    10 sessions formatives online per al comerç en el mes de Desembre  Davant la situació excepcional provocada per la COVID-19, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) i el Consell de Cambres de Comerç de Catalunya posem en marxa un cicle de 10 sessions formatives online per ajudar el comerç a superar aquesta greu crisi.

    En aquests webinars gratuïts trobareu les eines practiques que necessiteu per millorar aspectes tan importants com l'experiència de compra, la gestió de les vendes i les compres, la comunicació i la fidelització, així com la transformació digital, imprescindible en aquests moments.

    Tota la informació en aques enllaç 

     Formació per a Mercats Municipals Formació per a mercats muncipals. Com fer unpla de promoció i difusió. cominformat aquí

    Miniguies de ComerçTens 10 minuts? Doncs passa’t a veure les  miniguies de comerç online de Digiemprèn de la Diputació de Barcelona.

    La teva web:la teva carta de presentació
    Comerç electrònic: principals eines de pagament
    Instagram: Com aconseguir el millor aparador 2.0

    Tens uns minuts més? Doncs passa’t a veure alguns #webinar de comerç online.

    L’adaptació del comerç a un món més digitalitzat (Consorci d'artenia, comerç i moda de la Generalitat de Catalunya)
    Estratègies per a facilitar el Servei a Domicili i la Botiga online 



 

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05